Bryllupsfotografering Fotograf Beate Willumsen

BRYLLUP

Jeg fotograferer fortrinnsvis bryllup i dokumentarisk stil. Jeg følger dere fra sidelinjen i inntil 10 timer (fra 5 - 10 timer etter avtale) og dokumenterer det som skjer av store og små begivenheter, også de små tingene som dere som brudepar ikke vil klare å observere. Fordelen med dokumentarisk bryllupsfotografering er at dere slipper å være borte fra gjestene og sitter til gjengjeld igjen med bilder hvor dere er sammen med gjestene. Hvis ønskelig bruker vi også litt tid på oppstilte portretter.  

Jeg har 4 forskjellige bryllupspakker - alle inkluderer album og 25 takkekort om det er ønskelig.
 

Les mer om de forskjellige pakkene her:

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

©Fotograf Beate Willumsen 2020 - T: 952 67 960 beate@mittkreativegen.no - Medlem av Norges Fotografforbund - Org.nr. 971 246 790

 

Jeg behandler alle kundedata ihht personvernloven (GDPR) - Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene jeg har registrert på deg, om du har vært i kontakt med meg som kunde, eller via mine nettsider. For opplysninger/sletting av persondata - send mail.