FINE ART - KUNSTPORTRETTER
Fine art. Kunstfotografering av voksne og barn.
KONFIRMANT
Jeg fotograferer konfirmanter ute hele året og vet om de aller beste lokasjonene for konfirmantfotograferingen. Rustikk, natur, sjø, skog eller by? Jeg veileder dere så vi finner det perfekte stedet å møtes til for nettopp deg og din konfirmant.
BARN
Barnefotografering utendørs er noe jeg liker spesielt godt, både av ett barn og søsken. Ved utefotografering er det muligheter for større variasjon i bildene enn ved studiofotografering og bildene blir mer dynamiske. Det går fint å kombinere barnefotografering med familiefotografering om du vil det.
FAMILIE
Familiefotografering ute eller i studio. Det går fint å kombinere familiefotografering med portretter og søskenbilder av barna om du vil det.
NYFØDT OG BABY
Nyfødtfotografering gjøres helst før barnet er 10 dager gammelt. Babyfotografering frem til 1 år.
LIVSSTIL
Livsstil betyr "Sånn vi lever" og det er nettopp det jeg ønsker å få frem ved livsstilfotografering. Jeg kommer hjem til dere, blir med på hytta, i båten eller kanskje på en tur i skogen? Det dere pleier å gjøre sammen som familie, par, venner eller om du trives best alene? Dette setter agendaen for fotograferingen.
BOUDOIR
Boudoir et fransk ord som henviser til kvinnens soverom/omkledningsrom i huset. Ved boudoir fotografering tar vi en liten sniktitt inn i denne verdenen, hvor kvinnen gjør seg i stand. Det er vanlig å bruke bilder fra denne type fotografering som gave til kjæresten, som morgengave til ektefelle dagen etter bryllupet, eller bare for å feire seg selv.
PORTRETT
Du kommer ikke utenom å vise deg frem på nettet i dag, om du ikke vil være helt anonym. Gode profilbilder gir et godt førsteinntrykk, enten du ønsker å fremstå som profesjonell i arbeidsmarkedet, eller i jakten etter en livsledsager.
BRYLLUP
Jeg gjør noen få bryllupsfotograferinger i året. Det krever mye av en fotograf å fotografere bryllup og jeg ønsker å gjøre dette av hele mitt hjerte for de brudeparene fotograferer.
KURS
Jeg har kurs med fysisk oppmøte og nettkurs som du kan ta akkurat når det passer deg, og hvor mange ganger du vil i løpet av ett år.
BLOGG
Fotograf Beate Willumsen | Prisbelønnet fotograf fra Bærum i Akershus som blogger om tema foto, personlige ting, kundeoppdrag, tips og triks.
VIS MER

Beate er i tillegg til å være veldig flink, også serviceminded som få. Vi har brukt henne til konfirmasjonsfotografering for begge guttene våre, og hun er et klart valg når minstejenta skal konfirmeres om noen år. :-)

Hva sier andre?

-Hege Torrisen - anbefaling på Facebook

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

©Fotograf Beate Willumsen 2020 - T: 952 67 960 beate@mittkreativegen.no - Medlem av Norges Fotografforbund - Org.nr. 971 246 790

 

Jeg behandler alle kundedata ihht personvernloven (GDPR) - Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene jeg har registrert på deg, om du har vært i kontakt med meg som kunde, eller via mine nettsider. For opplysninger/sletting av persondata - send mail.