Fotografering hjemme hos dere, på hytta, båten, på tur i skogen, parken eller hvor det er naturlig for dere å ferdes. Livsstil betyr "måten vi lever på" og det er dette jeg fanger med kamera. Bildene får en dokumentarisk stil noe som egner seg veldig godt i album. 

Dette er inkludert: 

  • Inntil 90 minutter med fotografering 

  • Bilder i passordbeskyttet visningsgalleri på nettet

  • Visningstime - 1 time i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme. Jeg veileder i forhold til valg av produkter og bilder.

  • Råd og veiledning i forhold til klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

Jeg har pakker med album inkludert - se prisliste. 

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

0 - 14 ÅR

©Fotograf Beate Willumsen 2020 - T: 952 67 960 beate@mittkreativegen.no - Medlem av Norges Fotografforbund - Org.nr. 971 246 790

 

Jeg behandler alle kundedata ihht personvernloven (GDPR) - Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene jeg har registrert på deg, om du har vært i kontakt med meg som kunde, eller via mine nettsider. For opplysninger/sletting av persondata - send mail.