Fotografering hjemme hos dere, på hytta, båten, på tur i skogen, parken eller hvor det er naturlig for dere å ferdes. Livsstil betyr "måten vi lever på" og det er dette jeg fanger med kamera. Bildene får en dokumentarisk stil noe som egner seg veldig godt i album. 

Dette er inkludert: 

  • Inntil 90 minutter med fotografering (ingen bilder er inkludert i prisen) 

  • Passordbeskyttet bestillingsgalleri på nettet

  • Visningstime - 1 time i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme. Jeg veileder i forhold til valg av produkter og bilder.

  • Råd og veiledning i forhold til klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

Det er lurt å tenke igjennom hva du ønsker å bruke bildene til i forkant av fotograferingen. Sånn at vi kan ta hensyn til dette underveis.

Etter fotograferingen velger du ut de bildene du ønsker å kjøpe i form av digitale bilder, bilder til veggen, album eller bildeeske

Jeg har pakker med album inkludert - se prisliste. 

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

0 - 14 ÅR

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen