GAVEKORT
Gavekort på fotografering er en fantastisk gave å gi! Jeg vet det er mange der ute som ønsker seg familiefotografering, kjærestefotografering eller flotte bilder av barna sine, men som synes det er vanskelig å prioritere denne utgiften i et ellers stramt budsjett. Du vil garantert glede noen ved å gi bort en fotografering og gjerne ett eller flere bilder. Gavekortene kan brukes på fotografering, digitale bilder eller på produkter jeg tilbyr. Ønsker du en egendefinert sum, tekst eller produkt, ta kontakt med meg så ordner jeg det! Gavekortet har varighet på ett år fra kjøps dato og kan ikke byttes inn i penger.
 
Ved bestilling sender jeg deg gavekortet på mail ila 3 arbeidsdager. Ønsker du gavekortet fysisk tilsendt i posten må du beregne 7 arbeidsdager. Dette koster kr 50,- i tillegg til summen på gavekortet.

Gavekort på fotokurs

Vare nr. 00213
kr1 500.00
På lager
1
Produktdetaljer

Er noen du bryr deg ekstra om, glad i å fotografere? Da er et gavekort på fotokurs midt i blinken å gi til bursdag, jul eller andre anledninger. Dette gavekortet inkludere et 4 timers fotokurs (i Oslo/Akershus) hvor deltagerene lærer å fotografere ved å bruke de manuelle innstilingene i kamera. Det er først når man kommer seg vekk fra den "grønne knappen" (automatiske innstillinger) at man virkelig kan begynne å ta de kreative bildene. Jeg setter opp noen få kurs i året og mottageren må selv melde seg på det kurset som måtte passe.

Gavekortet sendes digitalt på e-post.

Hvis gavekortet skal printes og sendes i posten, kommer det et tillegg på kr 50,-

Lagre dette produktet til senere

What I like about photographs is that they capture a moment that's gone forever, impossible to reproduce. 

                                                                                                                                                                                           

                                                           

                                                               - Karl Lagerfeld

KJØP GAVEKORT

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790