Fine art kunstfoto_kunstneriske bilder av noen du er glad i_fotokunst_fotograf_beate_willumsen
KONFIRMANT
Jeg fotograferer konfirmanter ute hele året og vet om de aller beste lokasjonene for konfirmantfotograferingen. Rustikk, natur, sjø, skog eller by? Jeg veileder dere så vi finner det perfekte stedet å møtes til for nettopp deg og din konfirmant.
BARN
Barnefotografering utendørs er noe jeg liker spesielt godt, både av ett barn og søsken. Ved utefotografering er det muligheter for større variasjon i bildene enn ved studiofotografering og bildene blir mer dynamiske. Det går fint å kombinere barnefotografering med familiefotografering om du vil det.
FAMILIE
Familiefotografering ute eller i studio. Det går fint å kombinere familiefotografering med portretter og søskenbilder av barna om du vil det.
NYFØDT OG BABY
Nyfødtfotografering gjøres helst før barnet er 10 dager gammelt. Babyfotografering frem til 1 år.
LIVSSTIL
Livsstil betyr "Sånn vi lever" og det er nettopp det jeg ønsker å få frem ved livsstilfotografering. Jeg kommer hjem til dere, blir med på hytta, i båten eller kanskje på en tur i skogen? Det dere pleier å gjøre sammen som familie, par, venner eller om du trives best alene? Dette setter agendaen for fotograferingen.
BOUDOIR
Boudoir et fransk ord som henviser til kvinnens soverom/omkledningsrom i huset. Ved boudoir fotografering tar vi en liten sniktitt inn i denne verdenen, hvor kvinnen gjør seg i stand. Det er vanlig å bruke bilder fra denne type fotografering som gave til kjæresten, som morgengave til ektefelle dagen etter bryllupet, eller bare for å feire seg selv.
PORTRETT
Du kommer ikke utenom å vise deg frem på nettet i dag, om du ikke vil være helt anonym. Gode profilbilder gir et godt førsteinntrykk, enten du ønsker å fremstå som profesjonell i arbeidsmarkedet, eller i jakten etter en livsledsager.
BEDRIFT
Fotografering for bedrifter, firma, næringsliv, organisasjoner og presse. Ta kontakt for en uforpliktende prat.
KURS
Jeg har kurs med fysisk oppmøte og nettkurs som du kan ta akkurat når det passer deg, og hvor mange ganger du vil i løpet av ett år.
KJØP GAVEKORT
Gi en gave som varer i generasjoner. Gavekortet kan bestilles med en forhåndsdefinert verdi eller den summen du ønsker å gi bort. Gavekortet kan benyttes som delbetaling eller betaling for både fotografering og produkter.
BLOGG
Fotograf Beate Willumsen | Prisbelønnet fotograf fra Bærum i Akershus som blogger om tema foto, personlige ting, kundeoppdrag, tips og triks.
VIS MER

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen