[VINTERFERIE TIPS]


Mange sverger til "Syden" eller fjellet for å slappe av i vinterferien, men det er så mange hyggelige ting man kan gjøre hjemme når vinteren er på sitt beste!

Hva med en snøballkrig! :D


Det finnes flere aktiviteter som er gratis, mens andre koster litt eller mye penger. For eksempel koster det fort ca.1500,- for en hel dag med en familie på 4 i slalåmbakken, mens det ikke behøver å koster mer enn tid, om man tar med seg familien ut i skogen for å grille pølser eller gå på langrennsski. Begge deler skaper gode minner som familien setter pris på, men om noen uker eller måneder er disse aktivitetene bare et svakt minne, kanskje dokumentert med ett av familiemedlemmene bak kamera.

Vinterferien - en gyllen anledning!

Har du tenkt på at vinterferien er en ypperlig anledning til å ta med familien ut på tur for familiefotografering? De fleste som tar kontakt med meg for familiefotografering, eller andre type fotograferinger for den sakens skyld, finner det vanskelig å ta bilder på dagtid. Ikke bare er de selv på jobb, men det å ta barna ut av skolen er ikke noe godt alternativ. Men nå er altså vinterferien rett rundt hjørnet, og dette er en ypperlig anledning til å ta med både familien OG fotografen på tur ;)


Forslag til aktiviteter for familiefotografering i vinterferien:

¤ Ta med familien ut for å grille pølser eller marshmallows

¤ Gå på langrennsski/ski-lek

¤ Dra i akebakken

¤ Gå på skøyter (Husk å sjekk at isen er trygg!)

¤ Lete etter skatter på en "frossen strand"

¤ Utforske et nytt sted i nærområdet

¤ Gå i Frognerparken og se på alle statuene

Jeg har fulgt flere familier på tur de siste ukene i det nydelige vinterværet. Jeg gleder meg stort over å kunne få æren av å ta vare på disse minnene for familiene jeg møter. Tenk så fint å ha bilder av alle sammen samlet hvor ikke en er bak kamera, mens de andre koser seg rundt bålet eller på skøyteisen.

Se eksempel på en annen familiefotografering ute her:

Mona med familie på tur

Har du tenkt på at en familiefotografering ikke koster mer enn det koster å ta med familien en dag i slalåmbakken!*


Jeg gleder meg til å fange øyeblikkene for enda flere familier i tide fremover!

Hvis du vil sende meg en mail, trykker du bare på navnet mitt! :)


* Kr 1700,- er prisen for selve fotograferingen ca. 90 minutter, etter fotograferingen velger dere selv de bildene dere ønsker å kjøpe, enten digitalt eller print til å ha på veggen, i bokhylla eller i en lekker boks på stuebordet. Inkludert i prisen er et passordbeskyttet visningsgalleri på nett, 1 visningstime og veiledning rundt valg av bilder og produkter.

© Fotograf Beate Willumsen 2017

#Familiefotografering #Vinter #Vinterferietips #Utefotografering

81 visninger

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2020

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790