top of page

KONFIRMANTFOTOGRAFERING


Konfirmantfotografering


Jeg digger å fotografere konfirmanter! Og er så glad for at sesongen nå er i gang igjen :) Disse flotte ungdommene på vei over terskelen til voksenlivet fascinerer meg og jeg føler meg privilegert som får møte så mange av de hver vår og høst, og til tider andre tider på året :)

Jeg setter av 90 minutter til en konfirmantfotografering, noen ganger er vi ferdig før, andre ganger bruker jeg lengre tid. Alt ettersom hvordan det er for konfirmanten å stå foran kamera. Jeg er opptatt av at det skal være en hyggelig opplevelse og gjør alt jeg kan for at konfirmanten skal føle seg vel og synes at det er gøy. Jeg har fokus på god variasjon i bildene, og tilrettelegger også for ett skift underveis i fotograferingen for de som ønsker det. Jeg tar også hensyn til hvilket uttrykk konfirmanten (og foreldre) ønsker på bildene og velger lokasjon utifra dette.

Se flere konfirmantfotograferinger HER og HER

Møt Oskar - Konfirmant 2017

Oskar ønsket et rustikk uttrykk på bildene, og denne gangen falt valget på Sandvika sentrum.


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum


Konfirmantfotografering i Sandvika, Bærum

Konfirmant 2019?

Det begynner å fylle seg opp på ettermiddagstimene i mai og juni, så om du har vårkonfirmant anbefaler jeg at du tar kontakt så snart som mulig om du ønsker å bestille konfirmantfotografering.

Bestill time


Ta kontakt!


53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page