BARNEFOTOGRAFERING UTE OM HØSTEN

Høsten er en fantastisk tid å fotografere ute! På med strikkegenser og varmt tøy innerst, så er vi i gang. Denne lille jenta var hos meg i fjor høst. Vi beveget oss rundt i nærområdet der jeg bor på Vøyenenga i Bærum. Her er jeg veldig godt kjent og vet nøyaktig hvor lyset er best og bakgrunnen finest. Vi har variasjoner med skog, grusvei, åker, eng og åpent landskap i umiddelbar nærhet av hverandre. Dette gjør at vi kan få variasjon i bildene fra samme område. Jeg tar ofte med meg små barn til denne lokasjonen fordi det er ekstra godt egnet og masse spennende å se på for de minste.


Jeg holder åpent i hele høstferien og har fortsatt noen ledige tidspunkt. Du finner oversikt over de ledige tidene i her i KALENDEREN MIN

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen