top of page

BARNEFOTOGRAFERING UTE OM HØSTEN

Høsten er en fantastisk tid å fotografere ute! På med strikkegenser og varmt tøy innerst, så er vi i gang. Denne lille jenta var hos meg i fjor høst. Vi beveget oss rundt i nærområdet der jeg bor på Vøyenenga i Bærum. Her er jeg veldig godt kjent og vet nøyaktig hvor lyset er best og bakgrunnen finest. Vi har variasjoner med skog, grusvei, åker, eng og åpent landskap i umiddelbar nærhet av hverandre. Dette gjør at vi kan få variasjon i bildene fra samme område. Jeg tar ofte med meg små barn til denne lokasjonen fordi det er ekstra godt egnet og masse spennende å se på for de minste.


Jeg holder åpent i hele høstferien og har fortsatt noen ledige tidspunkt. Du finner oversikt over de ledige tidene i her i KALENDEREN MIN

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page