top of page

FAMILIEFOTOGRAFERING PÅ HVALSTRAND

Familiefotografering utendørs er en hyggelig aktivitet for hele familien. Det er viktig for meg å ta hensyn til alle som en og jeg tilpasser fotograferingen deretter. Noen synes det er vanskelig å være foran kamera, mens andre bare ikke klarer å stå stille. Hvis familien består av små barn, er jeg opptattt av å la de få lov til å utforske, løpe litt rundt og bare få være barn. Det blir som regel fine bilder av det også!


UTEFOTOGRAFERING kontra STUDIOFOTOGRAFERING


Forskjellen på å fotografere utendørs, kontra i studio er stor. Jeg vil påstå at utendørsfotografering egner seg spesielt godt for de som ikke er så begeistret for å bli tatt bilder av, eller barn "med mark i rompa". Studio kan føles litt "trangt og begrensende" for disse. Ute kan vi leke rundt og skape nydelige øyeblikk med hele familien, hvor jeg er flue på veggen og bare gir noen instrukser innimellom. Ved utefotografering gjør jeg også noen oppstilte varianter, sånn at det blir en god blanding av oppstilt, dokumentarisk og avslappede bilder.


Denne lille familien har økt fra 3 til 4 stykker, siden jeg traff de for første gang for noen år siden. De ønsket seg utefotografering også denne gangen. Vi krysset alt vi hadde for oppholdsvær denne dagen, selv om værmeldingen varslet ruskevær med mye regn. Vi fikk som fortjent! ;) Ikke én dråpe med regn fikk vi de 90 minuttene vi ruslet rundt på Hvalstrand. Tenk for et fint minne disse bildene er å ha for hele familien!


HØSTFERIEN


Jeg holder åpent hele høstferien og har satt opp ledige tider i kalenderen min som du finner her LEDIG TIDØnsker du deg denne type bilder av din egen familie?

Trykk HER for å bestille time, eller klikk på navnet mitt under om du vil sende meg en e-post :)


79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page