top of page

KONFIRMANTFOTOGRAFERING


De fleste ønsker fotografering av konfirmanten sin en dag i nærheten av selve konfirmasjonsdagen. Dressen skal gjerne fortsatt sitte som et skudd, og håret skal helst ikke ha endret seg nevneverdig siden den store dagen. Jeg fotograferer de fleste 1-2 uker før eller etter konfirmasjonsdagen, men det hender jeg får henvendelser fra foresatte som ønsker fotografering på en annen tid av året.

Det kan være flere grunner til det;

  • Konfirmanten har slitt med sykdom, og ville vente...

  • Det ønskes bilder til invitasjoner og bordkort, så fotograferingen må skje noen måneder i forkant.

  • Foresatte har tatt bildene selv, men er ikke fornøyd...

  • Konfirmanten og/eller foresatte ønsker bilder i vinterlandskap.


Jeg fotograferer konfirmanter både ute og inne hele året, det er ingen begrensninger i konfirmantsesongen hos meg og det koster det samme, uansett om man kommer vår, sommer, høst eller vinter. Det viktigste er at konfirmanten får noen bilder, han eller hun er fornøyd med, og som er i en kvalitet som egner seg til å henge på veggen, i bildeboks eller i album.


Nedenfor kan du se et utvalg av bilder hvor jeg har fotografert konfirmanter ute om vinteren.
Jeg opplever at stadig flere konfirmanter ønsker vinterbilder og det gjør meg så begeistret! Jeg bare ELSKER bilder med bunad og snø! Så fortvil ikke om du ikke rakk å ta med din konfirmant til fotografen i sesongen, det er nemlig ikke for sent! :)


HER kan du lese om de 10 vanligste spørsmålene jeg får om konfirmantfotografering og HER kan du lese mer om konfirmantfotografering

Klikk på navnet mitt for å sende meg en mail :)


72 visninger0 kommentarer

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page