top of page

Konfirmasjonen er utsatt - hva nå?


KONFIRMANT 2020


Mange bestiller konfirmantfotografeiring ett år i forveien hos meg og denne tiden er noe jeg gleder meg til hvert år. Disse hektiske ukene hvor jeg får møte så mange flotte ungdommer. Konfirmantfotograferinger er noe av det jeg gjør aller mest av i vår-og høstsesongen, selv om jeg de siste årene har fotografert konfirmanter året rundt. Noen ønsker å ta bilder god tid i forveien for å kunne bruke de til invitasjoner, andre ønsker seg snødekt landskap til sin bunadskledde tenåring. Uansett er det en fordel å trekke konfirmasjonstiden litt utover, så det er plass til alle i de mest hektiske ukene.

SÅ KOM KORONA...


I år ser alt annerledes ut. Jeg var så vidt i gang og har fotografert de første konfirmantene for i år, så kom bråstoppen! Jeg får nå henvendelser fra fortvilte foreldre som opplever at konfirmasjonen er utsatt for vårkonfirmanten deres og de lurer på hvordan vi gjør det med fotograferingen. Det er jo en selvfølge at vi må ha bilder av konfirmanten i bunad, kjole eller dress, men når kjøp av både dress og ferdigstillelse av bunad må settes på vent inntil videre fordi ungdommen er inne i en vokseperiode, hva da?


Sånn som situasjonen er nå setter jeg stor pris på om vi kan gjennomføre fotograferingene som planlagt. Dette vil hjelpe meg å få i gang omsetningen min igjen så raskt som mulig i den lille bedriften min og samtidig hjelpe meg å unngå at høsten blir kaotisk når situasjonen forhåpentligvis har stabilisert seg igjen.GRATIS MINIFOTOGRAFERING

Det er viktig for meg å gi noe tilbake til alle de som velger å holde på avtalen om fotografering nå på våren, på tross av at konfirmasjonen er utsatt. Derfor ønsker jeg å tilby en gratis minifotografering på 30 minutter til de konfirmantene som kommer til meg denne våren. Denne minifotograferingen gjennomfører vi i nærheten av den nye konfirmasjonsdatoen, sånn at vi også får bilder med bunad eller dress. For at jeg skal ha kapasitet til disse ekstra fotograferingene må de gjennomføres her jeg bor på Vøyenenga i Bærum. Her har vi alt vi trenger av kulisser: skog, åpent landskap, vann og rustikke omgivelser. Fordelen med denne løsningen for deg som kunde er at du får mulighet til å kjøpe bilder i forkant av konfirmasjonen som du kan bruke til kake, pynt i lokalene, invitasjon og bordkort. Fordelen for meg er at jeg kan få i gang bedriften min litt raskere og komme tilbake til normal drift så fort som mulig etter korona-krisen. Jeg tenker at vi kommer langt nå med å hjelpe hverandre <3


BESTILL FOTOGRAFERING NÅ


Alle konfirmanter som fotograferes hos meg denne våren, vil få tilbud om en ekstra minifotografering på 30 minutter, så vi sikrer at det også blir bilder i dress eller bunad. Kriteriet for å få den ekstra fotograferingen gratis er at hovedfotograferingen gjennomføres innen 1. juli 2020


ET LITE FORBEHOLD


Det er ingen som vet hvor langvarig denne korona-krisen vil bli, så jeg må legge inn et forbehold om at avtaler kan måtte flyttes om myndighetene setter restriksjoner for denne type arbeid. Det er for øvrig ikke noe problem å gjennomføre en trygg og smittefri utendørsfotografering hvor vi holder 2 meters avstand under hele fotograferingen. Du kan lese om hvordan jeg gjennomfører trygge fotograferinger her: TRYGG FOTOGRAFERING

Jeg har stor medfølelse for alle dere som nå må hive dere rundt og omorganisere til konfirmasjone! Jeg ønsker dere lykke til!


Ta vare på hverandre <361 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page