top of page

SØSKENBILDER

Noe av det koseligste som finnes er å se søsken som er glad i hverandre og som viser hverandre omsorg. Jeg har hatt mange søskefotograferinger hvor hjertet smelter litt ekstra når storebror, eller storesøster med kjærlig hånd passer på småsøsken underveis i fotograferingen.


søsken fotografert ute

Å ta bilder av søsken er ikke bare for å fange fine øyeblikk, det er også for å sikre at man har minner å se tilbake på når man selv blir eldre. Jeg er utrolig glad for at jeg har fine søskenbilder av mine barn da de var små. Bilder hvor jeg kan se dynamikken mellom dem og raskt huske tilbake hvordan det var den tiden for lenge siden...


søskenbilde fra barnehagen fotograf kløfta

Barna vokser så altfor fort når de er små, så hvis du har mulighet - ikke vent med søskenbildene. Det finnes for øvrig ingen aldersgrense for når man bør ta søskenbilder, jeg har mange tilfeller av voksne søsken som har vært hos meg til familie- og søskenfotografering, så hvis småbarns-toget allerede har gått, så er det fortsatt en mulighet. Bare se på de fine her:


Søskenfotografering med voksne barn utendørs

Du har kanskje forsøkt å ta fine bilder av barna dine selv?


Jeg har ikke tall på hvor mange som kommer til meg for søskenfotografering eller barnebilder, som sier de har forsøkt å ta bilder selv, med varierende hell. Det å ta bilder av egne barn er vanskelig. Her er noen typiske grunner til at man ikke får det til.

📌 Terskelen er lav for å tulle eller nekte når det er noen som kjenner barna godt som skal ta bilder.

  • Når jeg jobber med små barn og søsken jobber jeg fort. Det er nemlig de første 20 minuttene som ofte er kritiske, før barnet eller barna blir varme i trøya ;)

📌 Bildene blir dårlige pga. lysforholdene der barna plasseres.

  • Går du til en proff fotograf skal vedkommende har god kunnskap om lys

📌 Bildene blir uskarpe fordi barna er så raske i bevegelsene sine.

  • Går du til en proff fotograf så skal denne ha kunnskap om hva som skal til for å få skarpe bilder.

📌 Det er ikke unormalt at man som foreldre blir utålmodig hvis barna ikke sitter stille, det gir som regel ikke gode bilder.

  • Hvis du velger en fotograf som har god erfaring med barn, så bør du kunne være trygg på at vedkommende er tålmodig.


Søskenbilde i studio

Jeg har lang erfaring som fotograf og får stadig høre at jeg har godt barnetekke. Kanskje ikke så rart når jeg drev min egen barnehage i fire år når jeg var i begynnelsen av 20- årene og har fotografert en mengde barnehager siden jeg startet for meg selv som fotograf i januar 2013. Også har jeg egne barn da ;)


Jeg har et lite studio på Kløfta, og fotograferer i tillegg utendørs hele året.


Husk at tiden ikke venter på noen 🧡
Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med meg:)


Hilsen Beate


19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page