top of page
Fotograf bedrift

BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Bildene på nettsiden er bedriftens ansikt utad. Det er derfor viktig, og i noen tilfeller avgjørende med gode bilder og ikke minst gode portretter av de ansatte. Jeg har over 11 års erfaring med bedriftsfotografering og kan hjelpe dere med bedriftsportretter enten dere kommer til meg for bedriftsfotografering, eller jeg kommer til dere med mitt portable studio.

Jeg kan hjelpe dere med tradisjonelle bedriftsportretter mot nøytral bakgrunn, eller bilder i miljø. Hvis det er behov for bilder av bedriftens lokaler, interiør og eksteriør så kan jeg også være behjelpelig med det. Bildene kan benyttes til utsmykking, profilering internt eller eksternt som på nettsider, i brosjyrer eller andre trykksaker og presse. 

Jeg er fleksibel når det gjelder bedriftsbilder og kan tilby studiofotografering, utendørsfotografering eller fotografering i bedriftens egne lokaler for å gjøre en tidsbesparende og mest mulig effektiv fotografering for bedriften. Jeg har portabelt studioutstyr så jeg kan rigge et studio hos dere, eller vi kan ta bilder med naturlig lys, inne eller ute. Alt ettersom hva som passer bedriftens profil. 

Bedriftsfotografering prises etter omfang og på forespørsel. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat og fortell meg hvilke bohov dere har.

Legg igjen opplysninger nedenfor, så tar jeg kontakt med deg. 
Jeg er i hovdsak interessert i

Takk for henvendelsen din,jeg kontakter deg så snart jeg har anledning.

arkivbilde_utsmykking_fotograf_beate_wil

ARKIVBILDER /STOCKFOTO

Jeg har fotografert land og strand rundt, i inn- og utland igjennom mange år og har samlet noen av disse arkivbildene (stockfoto) i et eget galleri. Bildene kan du bestille til utsmykking både som privatperson og som bedrift. Bildene kan leveres i en rekke utforminger, tilpasset ditt eller din bedrifts ønske og behov. Bildene kan også lisensieres som stockfoto til bruk eksternt eller internt for bedrifter og organisasjoner, til bokomslag eller platecover - eller hva ditt hjerte måtte begjære. 

Bildene prises på forespørsel. 

bottom of page