top of page

BEDRIFTSBILDER

Bedriftsportretter, bedriftsbilder i eller av miljø som kan benyttes til utsmykking, profilering internt eller eksternt som på nettsider, i brosjyrer eller andre trykksaker og presse. 

Jeg er fleksibel når det gjelder bedriftsbilder og kan tilby studiofotografering, utendørsfotografering eller fotografering i bedriftens egne lokaler for å gjøre en tidsbesparende og mest mulig effektiv fotografering for bedriften. Jeg har portabelt studioutstyr så jeg kan rigge et studio hos dere, eller vi kan ta bilder med naturlig lys, inne eller ute. Alt ettersom hva som passer bedriftens profil. 

Bedriftsfotografering prises etter forespørsel. 

Fotograf bedrift
Legg igjen opplysninger nedenfor, så tar jeg kontakt med deg. 
Jeg er i hovdsak interessert i

Takk for henvendelsen din,jeg kontakter deg så snart jeg har anledning.

arkivbilde_utsmykking_fotograf_beate_wil

ARKIVBILDER /STOCKFOTO

Jeg har fotografert land og strand rundt, i inn- og utland igjennom mange år og har samlet noen av disse arkivbildene (stockfoto) i et eget galleri. Bildene kan du bestille til utsmykking både som privatperson og som bedrift. Bildene kan leveres i en rekke utforminger, tilpasset ditt eller din bedrifts ønske og behov. Bildene kan også lisensieres som stockfoto til bruk eksternt eller internt for bedrifter og organisasjoner, til bokomslag eller platecover - eller hva ditt hjerte måtte begjære. 

Bildene prises på forespørsel. 

bottom of page