INFORMASJON, PRISER OG BETINGELSER

LITT OM HVA DU KAN FORVENTE

Når du bestiller tid til fotografering med meg vil du få hjelp til forberedelser som valg av klær, farger og valg av lokasjon for fotograferingen. Enten utendørs, eller i studio avhengig av hvilket uttrykk du ønsker på bildene dine. Underveis i fotograferingen tar jeg regien og forteller deg alt du trenger å tenke på fra plassering av hender til hvor du skal se, stå eller gå. Alle mine kunder får tilbud om gratis visningstime i etterkant av fotograferingen, hvor jeg veileder i forhold til valg av bilder og produkter.

Booking av visningstime, eller bestilling av bilder og/eller produkter må gjøres innen 2 uker etter fotograferingen, med mindre annet er avtalt. Jeg bruker alltid kontrakt. 

HVA ER INKLUDERT I PRISEN FOR FOTOGRAFERINGEN

 • Fotografering i inntil 90 minutter på lokasjon eller i studio

 • Veiledning på e-post eller telefon i forkant av fotograferingen

 • PDF med tips til forberedelser

 • Lån av rekvisitter til fotograferingen (må avtales på forhånd ved utendørs- eller hjemmefotografering)

 • Sortering og utvelgelse av bilder, samt lett etterbehandling (redigering)

 • De beste bildene fra fotograferingen presentert i et passordbeskyttet bestillingsgalleri på nettet (tilgang i 2 uker)

 • Visningstime inntil 60 minutter i etterkant av fotograferingen

Det er ingen bilder eller produkter inkludert i prisen du betaler for fotograferingen

VIKTIG VEDRØRENDE DIGITALE BILDER

Det er mange som ønsker seg digitale bilder, slik at de kan printe disse selv, hvor som helst, når som helst og gjerne til en rimelig penge. Når du kjøper digitale bilder av meg får du automatisk 20% rabatt på høykvalitets produkter (album, bildeesker og forstørrelser) av de samme bildene, om du bestiller produktene innen ett år etter dato for bestilling av de digitale bildene.

 

Det er viktig at du som kunde er klar over hvilket ansvar du har ved kjøp av digitale bilder:

 • Du er selv ansvarlig for kvaliteten på bildene du velger å printe andre steder enn hos meg. Herunder kvalitet, fargegjengivelse og holdbarhet. Hvis du ikke skulle være fornøyd med resultatet, må dette tas opp med leverandøren du har valgt. 

 • Du har ikke lov til å endre bildene på noen som helst måte, herunder endre utsnitt (kutte), endre på farger eller korrigere bildet på noen måte (bruke filter, fjerne eller legge til ting i bildet) Signaturen på bildet skal heller ikke kuttes eller fjernes, med unntak av tilfeller som for eksempel Instagram hvor dette ikke er til å unngå på stående bilder. I disse tilfellene skal det komme tydelig frem hvem som er fotografen ved at det legges inn link til nettside (www.fotografbeatewillumsen.no) eller at Fotograf Beate Willumsen tagges. 

 • Fotografen skal alltid krediteres med fullt navn: Fotograf Beate Willumsen ved bruk av bilder på internett. Ref. lov om opphavsrett. 

 • Det er ikke lov og selge, låne ut eller gi bildene videre til 3. part, som aviser, ukeblader, nettsider, bedrifter eller annen bruk enn det som er avtalt i henhold til kontrakten. Alle henvendelser vedr. bruk av 3. part skal henvises til fotografen

 • Du kan lese hele dokumentet med vilkår her: STANDARDVILKÅR

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen