KONFIRMANT

Fotografering i studio eller ute på annet avtalt sted f.eks. i skogen, ved sjøen, i rustikke omgivelser eller i parken. Jeg anbefaler alltid å velge konfirmasjonsfotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Da slipper man stresset med gjester som venter og i tillegg gir det muligheter for variasjon i bildene ved at vi tar oss tid til å skifte fra finstasen til annet antrekk. 

Fotograferingen inkluderer:

  • Inntil 90 minutter med fotografering 

  • Bilder i passordbeskyttet bestillingsgalleri på nettet

  • Visningstime - 1 time i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme. Jeg veileder i forhold til valg av produkter og bilder.

  • Råd og veiledning i forhold til klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Forslag til design/utforming av invitasjoner/takkekort

Det er lurt å tenke igjennom hva du ønsker å bruke bildene til i forkant av fotograferingen. Sånn at vi kan ta hensyn til dette underveis.

Etter fotograferingen velger du ut de bildene du ønsker å kjøpe i form av digitale bilder, bilder til veggen, album eller bildeeske.

Det er ingen bilder eller produkter inkludert i fotograferingsprisen. Du finner prisliste i fanen "PRISER"

0-14 ÅR

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen