top of page
Fotograf_beate_willumsen_til_WEB-2.png

KONFIRMANTBILDER, PORTRETTER AV UNGDOM
 

Konfirmant

Fotografering utendørs på avtalt sted f.eks. i skogen, ved sjøen, i rustikke omgivelser eller i parken. Ved ønske om studiofotografering kan jeg tilby et enkelt oppsett som egner seg for portrett. Jeg anbefaler alltid å velge konfirmasjonsfotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Da slipper man stresset med gjester som venter og i tillegg gir det muligheter for variasjon i bildene ved at vi tar oss tid til å skifte fra finstasen til annet antrekk. 

Konfirmasjonsalderen kan være en sårbar tid for mange ungdommer. De er i en fase i livet hvor de kanskje famler etter identiteten sin, må ta større ansvar for seg selv og kanskje får flere viktige oppgaver hjemme. Noen opplever sin første kjærlighetssorg. eller er hemmelig forelsket. Noen av konfirmantene deler ting som dette med meg, det tar jeg som en stor tillitserklæring.

Mange blir litt ufrivillig med til fotografering, men jeg kan love deg at det er store sjanser for at konfirmanten din vil komme ut av det med forsterket selvfølelse 🧡 

Fotograf_beate_willumsen_til_WEB-9259.jpg

Prosessen

1. Kontakt

Du kontakter meg ved å fylle ut kontaktskjema nederst på denne siden. Jeg tar kontakt med deg så raskt jeg kan.

Vi snakker litt om hva du ser for deg å sitte igjen med etter fotograferingen og hvilken dato du ønsker deg. 

Jeg vil anbefale deg å være tidlig ute om du ønsker deg fotografering en bestemt uke eller årstid.  1 år i forveien er ikke for tidlig. 

2. Booking

Når vi har funnet en dato som passer for oss begge og har blitt enige om lokasjon, så sender jeg deg en kontrakt som bekrefter avtalen vår. Du vil også motta tips om forberedelser og hva som kan være lurt å tenke på i forkant av fotograferingen.

Vi snakker også om hva vi gjør hvis det blir meldt regn eller mye vind på fotograferingsdagen. 

3.Fotograferingsdagen

Vi møtes på avtalt sted til avtalt tid. Jeg vil veilde igjennom hele fotograferingen i form av tips til bevegelser, ansiktsuttrykk og andre ting som er relevant. Under fotograferingen er det aller best om jeg er alene med konfirmanten og at foresatte venter eller går en tur den tiden fotograferingen varer

Jeg jobber med å få frem de aller beste uttrykkene og velger vinkler og lys som gjør at bildene blir så fine som mulig. Fotograferingen varer i inntil 90 minutter og det er beregnet tid til klesbytte til et hverdagsantrekk, eller annet antrekk konfirmanten føler seg

vel i. 

Du mottar faktura for selve fotograferingen samme dag.  

4.Bestillingstime

2-3 uker etter fotograferingen kommer du/dere på bestillingstime på mitt kontor. Vi ser på bildene sammen på stor skjerm og jeg hjelper dere igjennom hele prosessen med valg av bilder, sammensetting av album, veggbilder, gavebilder. og takkekort.

På bestillingstimen ser vi også på populære produktpakker jeg har skreddersydd til kundene mine.

Du vil motta en faktura for produktene du bestiller, i etterkant av bestillingstimen. 

5. Levering

Du vil motta evt. korrektur på album, takkekort og andre produkter ca. 2 uker etter bestillingstimen. Når alle produkter er gjennomgått og godkjent, sendes de til  produksjon.

Ca. 4-6 uker etter at bestillingen er godkjent og satt i produksjon, vil produktene dine være klare til å hentes på mitt kontor eller på nærmeste post i butikk om du har valgt å få de tilsendt direkte fra trykkeriet.  

Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2341.jpg
Konfirmant_veggbilde_fotograf_beate_willumsen.jpg
Fotograf_beate_willumsen_WEB-2566.jpg
Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2389.jpg

Hva er inkludert

Dette er inkludert i prisen:

​ 

  • Inntil 90 minutter med fotografering

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - inntil 2 timer i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av produkter og bilder.

  • Forslag til design/utforming av takkekort, bilder til veggen, gavebilder og album (inntil 3 korrekturer)

    Det er ingen bilder inkludert i prisen. Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

Fra kr 1900,-

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt. Du hører fra meg så fort jeg har anledning. Hilsen Beate

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.