top of page
Konfirmantfotografering ute om vinteren

KONFIRMANT

Fotografering utendørs på avtalt sted f.eks. i skogen, ved sjøen, i rustikke omgivelser eller i parken. Ved ønske om studiofotografering kan jeg tilby et enkelt oppsett som egner seg for portrett. Jeg anbefaler alltid å velge konfirmasjonsfotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Da slipper man stresset med gjester som venter og i tillegg gir det muligheter for variasjon i bildene ved at vi tar oss tid til å skifte fra finstasen til annet antrekk. 

Dette er inkludert i fotograferingsprisen: 

​ 

  • Inntil 90 minutter med fotografering (ingen bilder er inkludert i prisen) 

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - inntil 2 timer i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av produkter og bilder.

  • Forslag til design/utforming av invitasjoner/takkekort og album (inntil 3 korrekturer)

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt. Du hører fra meg så fort jeg har anledning. Hilsen Beate

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

bottom of page