top of page
konfirmant fotograf

KONFIRMANTBILDER, PORTRETTER AV UNGDOM
 

Konfirmant

Fotografering utendørs på avtalt sted f.eks. i skogen, ved sjøen, i rustikke omgivelser eller i parken. Ved ønske om studiofotografering kan jeg tilby et enkelt oppsett som egner seg for portrett. Jeg anbefaler alltid å velge konfirmasjonsfotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Da slipper man stresset med gjester som venter og i tillegg gir det muligheter for variasjon i bildene ved at vi tar oss tid til å skifte fra finstasen til annet antrekk. 

Konfirmasjonsalderen kan være en sårbar tid for mange ungdommer. De er i en fase i livet hvor de kanskje famler etter identiteten sin, må ta større ansvar for seg selv og kanskje får flere viktige oppgaver hjemme. Noen opplever sin første kjærlighetssorg. eller er hemmelig forelsket. Noen av konfirmantene deler ting som dette med meg, det tar jeg som en stor tillitserklæring.

Mange blir litt ufrivillig med til fotografering, men jeg kan love deg at det er store sjanser for at konfirmanten din vil komme ut av det med forsterket selvfølelse 🧡 

konfirmantportretter

Prosessen

Konfirmantbilder

KONTAKT

Du tar kontakt med meg ved å ringe meg eller sende inn kontaktskjema som du finner nederst på denne siden. Vi tar en liten prat om hva du ønsker deg for fotograferingen, avtaler tidspunkt og lokasjon. 

Konfirmantfotografering

FOTOGRAFERING

Vi møtes til avtalt tid og sted. Jeg veileder igjennom hele fotograferingen og sørger for å utnytte omgivelsene og lyset på best mulig måte så bildene blir sånn du drømmer om. 

Konfirmantbilder

BESTILLINGSTIME

Ca. 2 uker etter fotograferingen møtes vi hos meg for bestillingstime. Jeg hjelper dere med å velge de aller beste bildene til takkekort og gavebilder, samt veileder dere igjennom hele prosessen til dere sitter igjen med nydelige bilder på veggen, i album eller som andre fine produkter.

KUNDEOPPLEVELSER

Konfirmantfotografering

"Sønnen min var hos Beate for konfirmasjonsfotografering, og vi ble utrolig fornøyde med resultatet. Konfirmanten selv syntes selve fotograferingen var veldig morsom, selvom dette IKKE var noe han hadde lyst til på forhånd ;) Vi anbefaler Beate på det sterkeste"

Guro Valle - anbefaling på Facebook

Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2341.jpg
Konfirmant_veggbilde_fotograf_beate_willumsen.jpg
Fotograf_beate_willumsen_WEB-2566.jpg
Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2389.jpg

Hva er inkludert

Dette er inkludert i prisen:

​ 

  • Inntil 90 minutter med fotografering

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - inntil 2 timer i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av produkter og bilder.

  • Forslag til design/utforming av takkekort, bilder til veggen, gavebilder og album (inntil 3 korrekturer)

    Det er ingen bilder inkludert i prisen. Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

Fra kr 1900,-

KONTAKT MEG

Supert! Meldingen er mottatt. Du hører fra meg så fort jeg har anledning. Hilsen Beate

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

bottom of page