Søk

Endelig er det mulig å arrangere fotokurs og worshops med fysisk oppmøte igjen! Jeg er glad i å undervise i foto og har holdt fotokurs like lenge som jeg har drevet for meg selv som fotograf, eller for å være litt mer presis; lenger enn jeg har drevet for meg selv som fotograf, altså i over 10 år. De siste 2 årene har jeg kun hatt noen få 1 - 1 kurs, ellers har det bare vært salg av nettkurs.

Men nå er det altså mulig å treffes i grupper igjen - endelig.


Fotokurs i Nundalen 3. - 6. juni, 2022


3. juni reiser jeg sammen med min fotografkollega Heidi Dokter til Nundalen for 3. gang og sammen med oss, kursdeltagere som har en uforglemmelig opplevelse i vente <3


Sist vi var i Nundalen i 2020 la vi til en ny post til programmet for de som ville lære seg å leke med lys - lysmaling. Det er så moro å leke med lys og resultatet blir ofte veldig kult. Vi blendet alle vinduene sånn at vi fikk det mørkt nok i stua, for det kreves at det er mørkt for å kunne leke med lysmaling.

Lysmaling på fotokurs i Nundalen
Gyngestolen ble et yndet fotomotiv og veldig enkel å begynne med for kursdeltagerne
Lysmaling på fotokurs i Nundalen, stilleben i bekmørket
Stilleben i bekmørket
Selvportrett ved hjelp av lysmaling på fotokurs i Nundalen
Et annerledes selvportrett hvor jeg malte meg selv med lys 🔦🤣

Det er så givende å se hvordan kursdeltagerne blir ivrige når de får prøve teknikker de ikke har vært borti før, og ikke minst gleden over å mestre noe nytt!


Det ble mye latter og moro, prøving og feiling og resultatene fra kursdeltagerne ble helt fantastiske! Bare se det utrolig kreative bildet som ble tatt av Solvor Stormark i 2020

Lysmaling, fotokurs og fotoworkshop Nundalen
Foto: Solvor Stormark - Kursdeltager Nundalen 2020

Dette ble så populært at vi skal arrangere lysmaling i år også for de som vil det.

Selvportrett - lær å ta dine egne profilbilder!

I tillegg legger vi opp et lite minikurs i selvportrett. Mange synes det er vanskelig å få noen fine bilder av seg selv fordi det er krevende å stå foran kamera, så hvorfor ikke øve seg når man er helt alene? I Nundalen i juni vil jeg lære bort hvordan du kan ta dine egne profilbilder til bruk i sosiale medier, eller andre steder du trenger et portrett av deg selv.

Selvportrett med selvutløser. Ta dine egne prodilbilder
Lær å ta dine egne profilbilder eller bilder som du kan bruke i bedriften din. Eksempel på selvportrett

Kunstfoto - selvportrett


Jeg bruker ofte meg selv som modell når jeg lager kunstfoto, sånn som bildene nedenfor. I Nundalen er det spennende omgivelser og veldig godt egnet for kunstfotografier - enten du vil ta selvportrett, eller bruke en av oss andre som modell. Synes du det hadde vært gøy å mestre det å fotografere deg selv? Her kan du se en liten videofilm som Heidi Dokter har laget, hvor jeg forklarer hvordan jeg jobber med selvportrett: Hvordan ta selvportrett


Kurset i Nundalen byr selvfølgelig på MYE mer enn lysmaling og selvportrett og du trenger ingen forkunnskap, kun interesse for foto og læring. Hvis du har lyst til å bli med oss på årets eventyr 3. - 6. juni, skal du få en rabattkode av meg som gir deg kr 500,- i avslag på prisen:

spar500


Det er noen få ledige plasser på kurset. Les mer eller meld deg på her: Nundalen 2022


Hvis du har spørmål vedr. kurset i Nundalen, eller andre ting, kan du klikke på bildet av meg nedenfor for å sende meg en e-post. Du kan også lese om opplevelsene vi hadde i 2019 her: Nundalen 2019


#Reklame for eget kurs #fotokurs #fotoworkshop #fotoglede #lysmaling #selvportrett #Nundalen2022


13 visninger0 kommentarer

Jeg elsker å følge familier på tur med kamera! 💛


Når jeg møter familier med små barn for fotografering utendørs, får vi de mest naturlige og ekte bildene synes jeg. Jeg lar alltid barna holde på litt før vi begynner selve fotograferingen, da får jeg tid til å observere og barna får blitt litt trygge.


Underveis i fotograferingen gir jeg de instruksene som er nødvendig, men bruker også mye tid på å fange de bevegelsene som skjer helt av seg selv. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være på barnas premisser så langt det lar seg gjøre og bruker alle de triksene jeg har i boka - om det er behov for det. Tvang er ikke ett av de ;)


Denne fine familien møtte jeg for familiefotografering ved Østensjøvannet i Oslo, rett før sommerferien. Jeg skulle fotografere med mål om å få noen fine søskenbilder og familiebilder, det ble også tid til noen portretter og andre sammensettinger. Vi møttes tidlig på morgenen. Østensjøvannet er et populært turområde, så ved å møtes tidlig unngikk vi også mye venting på at andre turgåere skulle passere. Jeg er godt kjent i Oslo og Viken og tester stadig ut nye fotolokasjoner for familie- og barnefotograferinger. Hvis du ønsker å bestille fotografering til din familie hjelper jeg deg med å finne en lokasjon som passer akkurat for dere og det uttrykket dere ønsker på bildene deres 📷


Har du lyst til å ta med familien på tur sammen med meg? Klikk på bildet av meg om du vil sende meg en forespørsel :)


56 visninger0 kommentarer


Fotokunst av noen du er glad i - skreddersydd til ditt hjem

Det siste året er det mange som har brukt tiden hjemme til å pusse opp, og det er jo ikke noe hemmelighet at hvis man først begynner å pusse opp, så drar det ene gjerne det andre med seg.

Det kan være at du plutselig ser behovet for en ansiktsløft i tilstøtende rom, eller at du nå synes møblene du har hatt i mange år, har sett sine bedre dager. Kanskje det er bildene på veggen du ser i et nytt lys og ønsker å bytte ut?Det å velge kunst til veggen, er en kunst i seg selv!

Bildene på veggen er med på å skape hjemmet du bor i. For noen er det viktig med klassiske familiebilder, mens andre liker å smykke veggene med kunst. Når du skal dekorere hjemmet ditt med bilder, kan det kjennes både overveldende og vanskelig. Skal du velge klassisk kunst, eller moderne kunst. Malerier, eller fotografier? Skal det være stort eller lite? Henge i en gruppe eller hver for seg? Masseprodusert eller unikt? Eller kanskje du denne gangen skal velge en helt annen type veggdekor som fat, hatter, utskjæringer fra India eller andre fjerne destinasjoner... Et kjapt nettsøk på veggdekor, bilder til vegg eller liknende, kan vippe selv den erfarne interiørstyrlist av pinnen (tipper jeg!)

Du har kanskje bilder på veggen, av noen du ikke kjenner?

Jeg hjelper deg å lage helt unike og personlige kunstportretter som vil gi interiøret ditt et ekstra personlig preg og sperre opp øynene til gjestene dine. Tenk å ha verdens eneste eksemplar av et kunstfotografi på din egen vegg!
Personlig og unik fotokunst av deg selv eller noen du er glad i

Mange velger å kjøpe masseproduserte plakater og bilder når de skal dekorere hjemmet sitt. Det er så utrolig mange fine bilder å få kjøpt og mange av bildene er gjerne kunstportretter av helt totalt ukjente mennesker. Hvis du liker denne type bilder, hvorfor ikke lage noe tilsvarende med deg selv, eller noen er glad i? Tenk hvilket personlig preg det vil sette på interiøret ditt!

Er dette noe du kunne sett for deg på din vegg?


I mange år har jeg laget kunstneriske portretter av voksne og barn for min egen del, altså som egne prosjekter. Dette har etterhvert resultert i at også kunder ønsker denne type bilder av seg selv eller barna til sin egen vegg. Jeg skreddersyr konsept-fotograferingen sammen med deg. Det vil si at jeg tilbyr en type fotografering hvor du som kunde er med å bestemme konseptet. Kunstfotografiene planlegges ut i fra hvilke farger du ønsker i bildene, sånn at det vil matche interiøret ditt og sammen kan vi også bygge konseptet ut i fra om du har et konkret budskap du ønsker å formidle, eller konkrete elementer du vil ha med i bildet. Jeg har samlet mange rekvisitter igjennom flere år som jeg låner ut til kundene mine, så om du ikke har noe selv, så kanskje jeg har akkurat det du ønsker deg i mitt "arkiv".


Høres ikke dette gøy ut?


Her kan du se de PAKKENE jeg tilbyr.


Jeg gleder meg til å skape helt unike kunsfotografier for deg og din vegg! Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.


Hilsen Beate


 

BLI MED PÅ NETTKURS: Liker du å fotografere og har lyst til å lære hvordan du kan løfte bildene dine til et nytt nivå? Jeg har laget et nettkurs for deg hvor du kan lære deg å etterbehandle bildene dine i Lightroom. Ved å gjøre noen få korrigeringer kan bildet ditt går fra ok til wow på sekunder!84 visninger0 kommentarer