Søk

Hva ser du for deg når du hører ordet julekort? Jeg kan lett se for meg saueskinn, kjelke, julelys, pakker og kos. Nettopp det vil være kulissene for årets julekortfotografering, med Vorma som bakteppe og alpakkaer som tilskuere, på Julegården Huser. Julekortfotograferingen er lørdag 19. og søndag 20. november, mellom klokken 12.00 og 16.00 begge dagene. Huser gård ligger bare en times tid fra Oslo, i Nes kommune.For noen dager siden var jeg på gården for å rigge til og teste litt før julekortfotograferingen. I samme slengen fikk jeg være vitne til at alpakkaene fikk litt mat. Jeg dåner av dette skuet!
For julekortfotograferingen har vi satt opp en liten platting med Vorma som bakgrunn, her er det plass til hele familien med store og små, eller bare enkeltpersoner for de som ønsker det.


Jeg kan for øvrig ikke garantere for ubudne gjester;)"Hold dere fast!" Kanskje dere klarer å få start på kjelken?JULEMARKED

Det er mye mer enn julekortfotografering som skjer på gården denne helgen.

19. og 20. november blir det julekortfotografering på Huser Gård ved Vorma. Det er mulig å forhåndsbestille tidspunkt eller komme på drop in.
Bilde: Huser Gård - Julemarked på Husert Gård ved Vorma

Som du ser av plakaten over er det duket for julemarked med mange spennende utstillere og aktiviteter. I tillegg til alt det andre som skjer på gården 19. og 20. november, kan du altså ta med deg hele familien, hunden, katten eller hva det måtte være av husdyr du vil ha med på julekortbildene. Fotograferingen vil foregå i hele markedets åpningstid fra kl. 12.00 - 16.00 både lørdag og søndag. PRIS: Fotografering i inntil 15 minutter og 3 digitale bilder koster kr 1500,- Du får tilgang til bildeutvalget innen 1 uke etter fotograferingen og kan bestille de bildene du liker best via et passordbeskyttet nettgalleri. Det vil også være mulig å kjøpe fysiske julekort som du selv kan lime bilder i, til en sterkt redusert pris (begrenset antall)


Jeg har satt opp forhåndsbooking til julekortfotograferingen så du kan bestille din tid allerede nå:
Jeg er helt sikker på at bare turen til dette julemarkedet er en opplevelse i seg selv. Se veibeskrivelse her:


Jeg håper vi sees :)


Hilsen Beate

26 visninger0 kommentarer

Endelig er det mulig å arrangere fotokurs og worshops med fysisk oppmøte igjen! Jeg er glad i å undervise i foto og har holdt fotokurs like lenge som jeg har drevet for meg selv som fotograf, eller for å være litt mer presis; lenger enn jeg har drevet for meg selv som fotograf, altså i over 10 år. De siste 2 årene har jeg kun hatt noen få 1 - 1 kurs, ellers har det bare vært salg av nettkurs.

Men nå er det altså mulig å treffes i grupper igjen - endelig.


Fotokurs i Nundalen 3. - 6. juni, 2022


3. juni reiser jeg sammen med min fotografkollega Heidi Dokter til Nundalen for 3. gang og sammen med oss, kursdeltagere som har en uforglemmelig opplevelse i vente <3


Sist vi var i Nundalen i 2020 la vi til en ny post til programmet for de som ville lære seg å leke med lys - lysmaling. Det er så moro å leke med lys og resultatet blir ofte veldig kult. Vi blendet alle vinduene sånn at vi fikk det mørkt nok i stua, for det kreves at det er mørkt for å kunne leke med lysmaling.

Lysmaling på fotokurs i Nundalen
Gyngestolen ble et yndet fotomotiv og veldig enkel å begynne med for kursdeltagerne
Lysmaling på fotokurs i Nundalen, stilleben i bekmørket
Stilleben i bekmørket
Selvportrett ved hjelp av lysmaling på fotokurs i Nundalen
Et annerledes selvportrett hvor jeg malte meg selv med lys 🔦🤣

Det er så givende å se hvordan kursdeltagerne blir ivrige når de får prøve teknikker de ikke har vært borti før, og ikke minst gleden over å mestre noe nytt!


Det ble mye latter og moro, prøving og feiling og resultatene fra kursdeltagerne ble helt fantastiske! Bare se det utrolig kreative bildet som ble tatt av Solvor Stormark i 2020

Lysmaling, fotokurs og fotoworkshop Nundalen
Foto: Solvor Stormark - Kursdeltager Nundalen 2020

Dette ble så populært at vi skal arrangere lysmaling i år også for de som vil det.

Selvportrett - lær å ta dine egne profilbilder!

I tillegg legger vi opp et lite minikurs i selvportrett. Mange synes det er vanskelig å få noen fine bilder av seg selv fordi det er krevende å stå foran kamera, så hvorfor ikke øve seg når man er helt alene? I Nundalen i juni vil jeg lære bort hvordan du kan ta dine egne profilbilder til bruk i sosiale medier, eller andre steder du trenger et portrett av deg selv.

Selvportrett med selvutløser. Ta dine egne prodilbilder
Lær å ta dine egne profilbilder eller bilder som du kan bruke i bedriften din. Eksempel på selvportrett

Kunstfoto - selvportrett


Jeg bruker ofte meg selv som modell når jeg lager kunstfoto, sånn som bildene nedenfor. I Nundalen er det spennende omgivelser og veldig godt egnet for kunstfotografier - enten du vil ta selvportrett, eller bruke en av oss andre som modell. Synes du det hadde vært gøy å mestre det å fotografere deg selv? Her kan du se en liten videofilm som Heidi Dokter har laget, hvor jeg forklarer hvordan jeg jobber med selvportrett: Hvordan ta selvportrett


Kurset i Nundalen byr selvfølgelig på MYE mer enn lysmaling og selvportrett og du trenger ingen forkunnskap, kun interesse for foto og læring. Hvis du har lyst til å bli med oss på årets eventyr 3. - 6. juni, skal du få en rabattkode av meg som gir deg kr 500,- i avslag på prisen:

spar500


Det er noen få ledige plasser på kurset. Les mer eller meld deg på her: Nundalen 2022


Hvis du har spørmål vedr. kurset i Nundalen, eller andre ting, kan du klikke på bildet av meg nedenfor for å sende meg en e-post. Du kan også lese om opplevelsene vi hadde i 2019 her: Nundalen 2019


#Reklame for eget kurs #fotokurs #fotoworkshop #fotoglede #lysmaling #selvportrett #Nundalen2022


13 visninger0 kommentarer

Jeg elsker å følge familier på tur med kamera! 💛


Når jeg møter familier med små barn for fotografering utendørs, får vi de mest naturlige og ekte bildene synes jeg. Jeg lar alltid barna holde på litt før vi begynner selve fotograferingen, da får jeg tid til å observere og barna får blitt litt trygge.


Underveis i fotograferingen gir jeg de instruksene som er nødvendig, men bruker også mye tid på å fange de bevegelsene som skjer helt av seg selv. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være på barnas premisser så langt det lar seg gjøre og bruker alle de triksene jeg har i boka - om det er behov for det. Tvang er ikke ett av de ;)


Denne fine familien møtte jeg for familiefotografering ved Østensjøvannet i Oslo, rett før sommerferien. Jeg skulle fotografere med mål om å få noen fine søskenbilder og familiebilder, det ble også tid til noen portretter og andre sammensettinger. Vi møttes tidlig på morgenen. Østensjøvannet er et populært turområde, så ved å møtes tidlig unngikk vi også mye venting på at andre turgåere skulle passere. Jeg er godt kjent i Oslo og Viken og tester stadig ut nye fotolokasjoner for familie- og barnefotograferinger. Hvis du ønsker å bestille fotografering til din familie hjelper jeg deg med å finne en lokasjon som passer akkurat for dere og det uttrykket dere ønsker på bildene deres 📷


Har du lyst til å ta med familien på tur sammen med meg? Klikk på bildet av meg om du vil sende meg en forespørsel :)


67 visninger0 kommentarer