Søk


Fotokunst av noen du er glad i - skreddersydd til ditt hjem

Det siste året er det mange som har brukt tiden hjemme til å pusse opp, og det er jo ikke noe hemmelighet at hvis man først begynner å pusse opp, så drar det ene gjerne det andre med seg.

Det kan være at du plutselig ser behovet for en ansiktsløft i tilstøtende rom, eller at du nå synes møblene du har hatt i mange år, har sett sine bedre dager. Kanskje det er bildene på veggen du ser i et nytt lys og ønsker å bytte ut?Det å velge kunst til veggen, er en kunst i seg selv!

Bildene på veggen er med på å skape hjemmet du bor i. For noen er det viktig med klassiske familiebilder, mens andre liker å smykke veggene med kunst. Når du skal dekorere hjemmet ditt med bilder, kan det kjennes både overveldende og vanskelig. Skal du velge klassisk kunst, eller moderne kunst. Malerier, eller fotografier? Skal det være stort eller lite? Henge i en gruppe eller hver for seg? Masseprodusert eller unikt? Eller kanskje du denne gangen skal velge en helt annen type veggdekor som fat, hatter, utskjæringer fra India eller andre fjerne destinasjoner... Et kjapt nettsøk på veggdekor, bilder til vegg eller liknende, kan vippe selv den erfarne interiørstyrlist av pinnen (tipper jeg!)

Du har kanskje bilder på veggen, av noen du ikke kjenner?

Personlig og unik fotokunst av deg selv eller noen du er glad i

Mange velger å kjøpe masseproduserte plakater og bilder når de skal dekorere hjemmet sitt. Det er så utrolig mange fine bilder å få kjøpt og mange av bildene er gjerne kunstportretter av helt totalt ukjente mennesker. Hvis du liker denne type bilder, hvorfor ikke lage noe tilsvarende med deg selv, eller noen er glad i? Tenk hvilket personlig preg det vil sette på interiøret ditt!

Er dette noe du kunne sett for deg på din vegg?


I mange år har jeg laget kunstneriske portretter av voksne og barn for min egen del, altså som egne prosjekter. Dette har etterhvert resultert i at også kunder ønsker denne type bilder av seg selv eller barna til sin egen vegg. Jeg skreddersyr konsept-fotograferingen sammen med deg. Det vil si at jeg tilbyr en type fotografering hvor du som kunde er med å bestemme konseptet. Kunstfotografiene planlegges ut i fra hvilke farger du ønsker i bildene, sånn at det vil matche interiøret ditt og sammen kan vi også bygge konseptet ut i fra om du har et konkret budskap du ønsker å formidle, eller konkrete elementer du vil ha med i bildet. Jeg har samlet mange rekvisitter igjennom flere år som jeg låner ut til kundene mine, så om du ikke har noe selv, så kanskje jeg har akkurat det du ønsker deg i mitt "arkiv".


Høres ikke dette gøy ut?


Her kan du se de PAKKENE jeg tilbyr.


Jeg gleder meg til å skape helt unike kunsfotografier for deg og din vegg! Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.


Hilsen Beate


BLI MED PÅ NETTKURS: Liker du å fotografere og har lyst til å lære hvordan du kan løfte bildene dine til et nytt nivå? Jeg har laget et nettkurs for deg hvor du kan lære deg å etterbehandle bildene dine i Lightroom. Ved å gjøre noen få korrigeringer kan bildet ditt går fra ok til wow på sekunder!59 visninger0 kommentarer

I år vil Nordmenn flest tilbringe vinterferien i eget land. Løypene i fjellheimen vil fylles opp av glade skientusiaster i tricot og racingski, mosjonister, eller barnefamilier med reinskinn, Kvikk lunch og appelsin i sekken. Familier samles i solveggen med kakao etter en aktiv dag i alpinbakken. Bilder av idyllen deles i sosiale medier. Og der sitter du og kjenner på en form for misunnelse... Alle har ikke mulighet til å ta seg fri fra jobben, eller reise bort i vinterferien. Jeg personlig har ingen tradisjon for å ta vinterferie, og for meg er vinterferieuka akkurat som alle andre arbeidsuker. Akkurat nå er vinteren på sitt aller beste og det er så mange hyggelige ting man kan gjøre sammen med familien om man er hjemme i vinterferien.

Hva med en snøballkrig! ❄😀


Det finnes flere aktiviteter som er gratis, mens andre koster litt eller mye penger. For eksempel koster det fort kr 1500,- for en hel dag med en familie på 4 i slalåmbakken, mens det ikke behøver å koster mer enn tid, om man tar med seg familien ut i skogen for å grille pølser eller gå på langrennsski. Begge deler skaper gode minner som familien setter pris på. Om noen uker eller måneder er disse aktivitetene bare et svakt minne, i beste fall dokumentert med ett av familiemedlemmene bak kamera.

Vinterferien - en gyllen anledning!

Har du tenkt på at vinterferien er en ypperlig anledning til å ta med familien ut på tur for familiefotografering? De fleste som tar kontakt med meg for familiefotografering, eller andre type fotograferinger for den sakens skyld, finner det vanskelig å ta bilder på dagtid. Ikke bare er de selv på jobb, men det å ta barna ut av skolen er ikke noe godt alternativ. Men nå er altså vinterferien rett rundt hjørnet, og dette er en ypperlig anledning til å ta med både familien OG fotografen på tur ;)


Forslag til aktiviteter for familien (familiefotograferingen;) i vinterferien:

¤ Ta med familien ut for å grille pølser eller marshmallows

¤ Gå på langrennsski/ski-lek

¤ Dra i akebakken

¤ Gå på skøyter (Husk å sjekk at isen er trygg!)

¤ Lete etter skatter på en "frossen strand"

¤ Utforske et nytt sted i nærområdet

¤ Gå i Frognerparken og se på alle statuene

Jeg har fulgt flere familier på tur de siste vintrene. Jeg gleder meg stort over å kunne få æren av å ta vare på disse minnene for familiene jeg møter. Tenk så fint å ha bilder av alle sammen samlet hvor ikke en er bak kamera, mens de andre koser seg rundt bålet eller på skøyteisen.

Se eksempel på en annen familiefotografering ute her:

Mona med familie på tur

Har du tenkt på at en familiefotografering ikke koster mer enn det koster å ta med familien en dag i slalåmbakken!*


Jeg gleder meg til å fange øyeblikkene for enda flere familier i tide fremover!

Hvis du vil sende meg en mail, trykker du bare på navnet mitt! :)

* Kr 1700,- er prisen for selve fotograferingen ca. 90 minutter. Det er ikke inkludert noen bilder i prisen, dette må kjøpes i tillegg.


#Familiefotografering #Vinter #Vinterferietips #Utefotografering

94 visninger0 kommentarer

Konfirmant-sesongen for 2021 er snart i gang! Jeg er så spent på om denne sesongen blir lik som annerledes året 2020, hvor de fleste fotograferingene ble komprimert sammen til noen få og veldig hektiske høstuker. Puh! Jeg krysser fingrene for at 2021 byr på litt mer tid mellom oppdragene 🤞

Det er ikke uvanlig å bestille fotografering ett år i forveien, så jeg har allerede mange fine konfirmantavtaler i kalenderen for 2021. Det er plass til mange flere, så i dag har jeg fylt opp kalenderen min med ledige tidspunkt helt frem til sommerferien. Nå er det bare å plukke det tidspunktet som passer best for deg og din konfirmant!


FINN LEDIG TIDSPUNKT

Når bør konfirmanten fotograferes?

Mange av de som tar kontakt ønsker fotografering på selve konfirmasjonsdagen. Jeg anbefaler for øvrig å velge en annen dag enn selve konfirmasjonen, når det gjelder fotografering av konfirmanten. Personlig har jeg sluttet å fotografere på selve konfirmasjonsdagen, da dette ikke harmonerer med mitt konsept. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være en fin opplevelse for ungdommen, uten stress og tilskuere og at det skal være god tid til blant annet klesskift. Ved å legge inn tid til klesskift i fotograferingen, vil konfirmanten også få mulighet til å "være seg selv" på noen av bildene.

Ulemper ved fotografering på selve konfirmasjonsdagen; º Det er ofte litt stress og liten tid til fotografering.

º Gjester/familie er nysgjerrige og lusker i bakgrunn, noe som kan gjøre konfirmanten forlegen og utilpass º Konfirmanten har hodet et helt annet sted, og klarer ikke slippe seg løs eller være fokusert.

º Fotograferingen må foregå i umiddelbar nærhet til selskapslokalet, og gir lite rom for valg av lokasjon som harmonerer med uttrykket man ønsker på bildene.

º Det blir kun tid til bilder i finstasen og ikke bilder i hverdagsantrekk, som gir et større bruksområde for konfirmanten i ettertid.

Valg av lokasjon og årstid

For bare noen år siden ble de fleste konfirmantfotograferingene gjennomført på noen få uker i vårsesongen og noen få uker i høstsesongen. Nå fotograferer jeg konfirmanter året rundt. Hvorfor ikke velge vinterbilder for eksempel? Hvis fotograferingen gjennomføres noen måneder før selve konfirmasjonen, er det også mulighet for å bruke bildene til invitasjoner, bordkort, kakepynt, bordpynt, frimerker, menyer også videre. Jeg har også laget album som konfirmanten får på selve konfirmasjonsdagen - til stor glede for både gjester og konfirmant! Mange velger å bruke bilder i hverdagsantrekk på invitasjoner, og "sparer" bildene i finstasen til takkekortene.


Ved å være bevisst på valg av tidspunkt, kan du altså få mye ekstra nytte og glede av bildene fra en og samme fotografering. Hva passer best for dere?

º Vår, sommer, høst eller vinter?


Når valget av årstid og tidspunkt er tatt, er mange usikre på hvilken lokasjonstype de skal velge;

º Utendørs eller i studio?

º Sjø, vann, skog, rusikke eller urbane omgivelser - eller blanding av flere av disse?


Valgene er mange! Ved valg av lokasjon og årstid (som irrgrønn vår og sprakende høst), er det viktig å tenke på om det passer med grønne, gule, røde og oransje farger i hjemmet - om bildene skal opp på veggen. Her kan du se flere eksempler fra forskjellige lokasjoner (og årstider) sånn at det skal være lettere for deg å velge den type lokasjon som faller mest i smak.


Innendørs | StudioSjø, vann

Rustikk

Urbant

Skog, natur


Vinter
Veiledning fra A-Å

Jeg veileder bestandig kundene mine både i form av lokasjonsvalg og produkter i etterkant av fotograferingen. Jeg er opptatt av å informere så mye som mulig, sånn at du som kunde får mest mulig valuta for investeringen din.Velg det tidspunktet som passer best for dere

Jeg har oppdatert kalenderen min og lagt ut ledige tidspunkt helt frem til sommerferien 2021. Jeg anbefaler deg å booke konfirmantfotografering minst 6 til 8 uker i forveien hvis det er en konkret uke eller dato du ønsker deg. Klikk på kalenderen for å finne ditt beste tidspunkt, eller ta kontakt med meg på:


Telefon: 952 67 960

E-post: beate@mittkreativegen.noHilsen Beate :)Har du lyst til å lære å fotografere?

Trykk på bildet for å gå til kursportalen

56 visninger0 kommentarer

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen