top of page

FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN

org nr. 971 246 790

 

PERSONVÆRNERKLÆRING 

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

 

Denne personvernerklæringen gjelder for fotograf Beate Willumsen sine nettsteder. Fotograf Beate Willumsen er behandlingsansvarlig for opplysninger som samles inn på nettsidene www.fotografbeatewillumsen.no. Fotograf Beate Willumsen samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om betalingskort. 

 

Eksempel på informasjon som innhentes: 

  • E-postadresse

  • Fornavn og etternavn

  • Adresse

  • Telefonnummer

 

Hvordan informasjonen innhentes:

Fotograf Beate Willumsen samler inn opplysninger via kontaktskjemaer og pop-up på nettsidene. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan det hindre meg i å gi deg tilgang til produkter og tjenester. 

 

Eksempel på skjemaer

 

Nyhetsbrev: 

Ved påmelding må du legge inn din e-postadresse for å kunne motta nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

  • For å kunne sende relevant informasjon.

 

Gratis nedlastninger: 

Ved påmelding må du legge inn din e-postadresse for å kunne motta gratis nedlastinger av for eksempel guider, fototips og liknende, på e-post. 

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

  • For å kunne sende relevante lenker til nedlasting

 

Kontaktskjema: 

Ved utfylling av kontaktskjema gir du meg mulighet til å ta kontakt med deg på bakgrunn av de opplysningene du legger igjen. 

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

  • For å kunne oppnå kontakt skriftlig eller muntlig for videre avtale om fotografering, eller for å kunne besvare spørsmål. 

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen sendt inn via kontaktskjema lagres i nettstedets innboks. Ved inngåelse av avtale om kjøp av produkt eller tjeneste, lagres informasjonen i mitt regnskapssystem (FIKEN). Opplysninger som navn og e-postadresse legges i Mailchimp på bakgrunn av informasjonen som innhentes og samtykker som gis eksplisitt i det enkelte skjemaet. Ved bruk av kontaktskjema uten å huke av for samtykke vil ikke e-postadressen lagres i Mailchimp.
 

Opplysningene innhentes for å kunne yte god kundeservice og sende deg relevant informasjon. Profilene opprettes kun basert på informasjon du gir meg frivillig. Jeg henter ikke informasjon fra tredjeparter.

 

Hvordan kan man få slettet opplysningene?

Informasjonen slettes på oppfordring ved å ta kontakt med Fotograf Beate Willumsen på e-post: beate@mittkreativegen.no

bottom of page