top of page
Kunstfoto_fineart_fotokunst_fotograf_beate_willumsen.jpg

Fine art
Personlig kunst

PERSONLIG KUNST SOM INGEN I HELE VERDEN HAR MAKEN TIL
 

Fine art kunstportretter

Bildene på veggen er med på å skape hjemmet du bor i. For noen er det viktig med klassiske familiebilder, mens andre liker å smykke veggene med kunst. Når du skal dekorere hjemmet ditt med bilder, kan det kjennes både overveldende og vanskelig.

Jeg hjelper deg gjerne med denne prosessen. 

Det å ha bilder av seg selv eller sine kjære på veggen, trenger ikke å bety at det må være klassiske portretter. Det finnes mengder med masseproduserte interiørbilder der ute, som er av folk du ikke kjenner. Bilder som er mer kunstneriske og som er spennende innslag i interiøret. Hvorfor ikke ta denne type bilder av deg selv, familien eller ditt eget barn? Bilder som blir til personlig kunst på veggen og som har det lille ekstra, fordi det faktisk er deg eller dere.

Jeg skreddersyr fotograferingen etter samtale med deg hvor vi  kommer vi frem til

et konsept som passer til din stil, ønsket budskap og fargepalett. 

 

Når jeg fotograferer barn til kunstneriske portretter opplever jeg ofte at de lever seg inn i den fantasiverden vi skaper sammen. Bort med mas om "smiiiil" og stramt ansiktsuttrykk. Her får barna være med på leken og i noen tilfeller også bestemme  hvilke rekvisitter som skal benyttes. Kanskje barnet ditt er en "bokorm"? Da er det jo helt naturlig å ta med bøker i bildene. Hvis du eller barnet ditt spiller et instrument - dån så vakkert det kan bli i et kunstnerisk portrett!

Jeg elsker å skape disse portrettene som fortjener en hedersplass på veggen i hjemmet ditt. Nå er det på tide å kaste ut masseproduserte IKEA plakater og skape kunst som virkelig betyr noe. Kunst som ingen i hele verden har maken til. Din helt personlige kunst. 

Jeg vil gjerne snakke med deg for å høre hva du drømmer om å ha på din vegg. 

Bestill 15 minutters GRATIS nettmøte om du er usikker på om dette er noe som passer for deg.

Fotograf_beate_willumsen_fineart_kunstfoto-8698.png

Prosessen

1. nettmøte

Bestill ditt GRATIS nettmøte/telefonmøte. Jeg gleder meg til å høre mer om hva du ønsker deg og vi får en mulighet til å bli litt kjent. 

2. booking

Hvis vi finner tonen på nettmøtet/telefonmøtet og det du ønsker deg er noe jeg kan hjerlpe deg å oppnå, så er det tid for booking av tid til fotograferingen din. Vi må også ta en avgjørelse om det skal bestilles makeupartist. Vi avtaler tidspunkt, bestemmer hvor vi skal møtes (studio eller på annen egnet lokasjon) og skriver kontrakt.

Når tidspunktet er avtalt mottar du en faktura på 50% av grunnprisen for fotograferingen. Resten faktureres etter fotograferingen er gjennomført.

Makeupartist er ikke inkludert i prisen. Jeg fotograferer mange barn og synes det blir finest om de er så naturlige som mulig. Det er ingen bilder eller produkter inkludert i prisen for fotograferingen. Disse bestilles på bestillingstimen ca. 3 uker etter fotograferingen. 

3. planleggingsmøte

Nå er tiden inne for å gå litt mer i dybden. Vi møtes for å planlegge fotograferingen, enten via nettmøte eller fysisk møte på mitt kontor på Jessheim rett nord for Oslo. Da snakker vi om hvilke klær og rekvisitter vi skal bruke, og ikke minst hvilken fargepalett. Jeg har en del klær og rekvisitter til utlån, men her er det også mulig å ta med seg noe man har selv. 

Vi lager skisser og setter sammen et moodboard som skal være vårt grunnlag for fotograferingen. 

Nå er det bare å begynne å glede seg!

 

4. fotografering

Fotograferingsdagen. Jeg vil geleide deg eller barnet ditt igjennom hele prosessen med alt fra poseringer til ansiktsuttrykk. Jeg jobber med å få frem de aller beste uttrykkene og velger vinkler som gjør at bildene blir så fine som mulig. Jeg setter av 4 timer til fotograferingen og det vil være tid til 3-5 skift hvis det er én person som skal fotograferes. Er det flere som skal fotograferes, kan det bli færre skift.

5. levering

Ca. 3 uker etter fotograferingen møtes vi til bestillingstime. I forkant har jeg redigert ferdig 1-2 bilder sånn at du kan få se hvordan de ferdige bildene vil bli. På bestillingstimen får du se på de nydelige produktene jeg tilbyr til vegg, hylle og bord. Bestillingstimen holdes på mitt kontor på Jessheim, eller via nettmøte.

Du vil motta en faktura for produktene du bestiller i etterkant av bestillingstimen. 

Ca. 8 uker etter at vi har blitt enige om redigeringsstil og utforming vil produktene dine være ferdig og helt klare til å henges rett på veggen. Du får en digital bildekopi av alle bildene som bestilles. 

Fineart_fotokunst_fotograf_beate_willums
Innrammet_kunstfoto_fotograf_beate_willumsen.jpg
Fineart_fotokunst_fotograf_beate_willumsen_bildeeske.jpg

Hva er inkludert

Dette er inkludert i prisen:

  • Møte eller videosamtale i forkant for diskusjon av konsept, fargepalett, valg av rekvisitter og klær, uttrykk, format og utforming.

  • Utlån av evt. rekvisitter

  • Forberedelser med skisser, moodboard og klargjøring av evt. rekvisitter/klær i forkant av fotograferingen.

  • 3-4 timer med fotografering - 3-5 skift.

  • Etterbehandling av 1-2 bilder for å vise ferdig resultat på bestillingstimen

  • Bestillingstime (90 minutter) ca. 3 uker etter fotograferingen hos fotografen for utvelgelse av bilder, veiledning og valg av bildeprodukter.
    Det er ingen bilder inkludert i prisen på grunnpakken. ​Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

Kr 4900,-

Bildene dine som nydelige produkter

Bilde til veggen
Kr 3300,-
PRISEN BEGYNNER PÅ
Bildeeske
PRISEN BEGYNNER PÅ
Kr 12.000,-

Jeg samarbeider med Resurs Bank og tilbyr betalingsutsettelse og finansiering

Fine art kunstportett av voksne og barn.jpg

Er du klar til å booke din fotografering?

bottom of page