top of page
fine art

Fineart kunstfoto

PERSONLIG KUNST SOM INGEN I HELE VERDEN HAR MAKEN TIL
 

Fineart kunstfoto

Bildene på veggen er med på å skape hjemmet du bor i. For noen er det viktig med klassiske familiebilder, mens andre liker å smykke veggene med kunstfoto. Når du skal dekorere hjemmet ditt med bilder, kan det kjennes både overveldende og vanskelig.
 

Det å ha bilder av seg selv eller sine kjære på veggen, trenger ikke å bety at det må være klassiske portretter. Det finnes mengder med masseproduserte interiørbilder der ute, som er av folk du ikke kjenner. Bilder som er kunstneriske fine art bilder og som er spennende innslag i interiøret. Hvorfor ikke ta fine art portretter av deg selv, familien eller ditt eget barn? Bilder som blir til personlig kunst på veggen og som har det lille ekstra, fordi det faktisk er deg eller dere.

Jeg skreddersyr fine art fotograferingen etter samtale med deg hvor vi  kommer vi frem til et konsept som passer til din stil, ønsket budskap og fargepalett. Sammen skal vi skape kunstfoto som passer godt inn i interiøret ditt.  

 

Når jeg fotograferer barn til kunstneriske portretter opplever jeg ofte at de lever seg inn i den fantasiverden vi skaper sammen. Bort med mas om "smiiiil" og stramt ansiktsuttrykk. Her får barna være med på leken og i noen tilfeller også bestemme  hvilke rekvisitter som skal benyttes. Kanskje barnet ditt er en "bokorm"? Da er det jo helt naturlig å ta med bøker i bildene. Hvis du eller barnet ditt spiller et instrument - dån så vakkert det kan bli i et kunstfoto.

Jeg elsker å skape disse kunstfotoene som fortjener en hedersplass på veggen i hjemmet ditt. Nå er det på tide å kaste ut masseproduserte IKEA plakater og skape kunst som virkelig betyr noe. Kunst som ingen i hele verden har maken til. Din helt personlige kunst. 

Jeg vil gjerne snakke med deg for å høre hva slags kunstfoto du drømmer om å ha på din vegg. 

Bestill 15 minutters GRATIS nettmøte, så finner du fort ut om dette er noe for deg.

fotograf-kløfta-Kunstfoto-med-mørke-farger

Prosessen

kunstportretter

TA KONTAKT

Er du nysgjerrig, men usikker på om du ønsker deg kunstfoto på veggen? Det første du gjør er å ta kontakt med meg for en 100% uforpliktende samtale på telefon, eller nettmøte for å finne ut om fine art kunstfoto er noe som passer for deg eller dere.

Kunstfotograf

FOTOGRAFERING

Fotograferingsdagen skal være en fin opplevelse blottet for stress og prestasjonsangst. Jeg vil geleide deg, dere eller barnet ditt igjennom hele prosessen med alt fra poseringer til ansiktsuttrykk. Fotografering inkludert 2-5 skift tar inntil 4 timer. Du mottar faktura for de resterende 50% av fotograferingssummen etter fotograferingen.

kunstfotograf

BOOKING

Når du har bestemt deg, så avtaler vi tidspunkt for planleggingsmøte og tidspunkt for fotograferingen. Vi skriver også kontrakt så du skal føle deg helt 100% trygg på at du får den tjenesten du bestiller og betaler for. Du mottar en faktura på 50% av fotograferingsprisen ved booking. Resten faktureres etter oppdraget er fullført. 

Fotokunstner

BESTILLINGSTIME

Ca. 3 uker etter fotograferingen møtes vi til bestillingstime på kontoret mitt på Kløfta. Vi ser på bildene sammen og jeg viser 1-2 eksempler på ferdig redigerte bilder. Vi bestemmer også hvike produkter som passer aller best til dine kunstfoto. Du mottar faktura for produktene dine etter bestillingstimen. Jeg tilbyr finansiering for deg som ønsker det. 

Kunstfotograf

PLANLEGGING

Når det er tid for å planlegge, så møtes vi fysisk eller via nettmøte På planleggingstimen snakker vi om detaljer som rekvisitter, farger og stil du ønsker på bildene dine. Du trenger ikke å tenke på at du må ut å kjøpe klær eller rekvisitter. Jeg har begge deler til utlån. Hvis du ønsker deg noe helt spesielt, blir vi enige om hvordan vi kan skaffe det. 

Fine art fotograf

LEVERING

Ca. 6 uker etter at vi har blitt enige om redigeringsstil og utforming vil, produktene dine være ferdig og helt klare til å henges rett på veggen eller beundres i et album eller bildeeske. Du får digitale bildekopi av alle bildene som bestilles sånn at du lett kan dele de med omverden. 

fotograf-kløfta-fine-art-kunstfoto
fotograf-kløfta-kunstfoto-Innrammet-veggbilde
fotograf-kløfta-fotokunst-som-leveres-i vakker-bildeeske
KR 4900,-

HVA ER INKLUDERT?

Dette er inkludert i prisen:

  • Møte eller videosamtale i forkant for diskusjon av konsept, fargepalett, valg av rekvisitter og klær, uttrykk, format og utforming.

  • Utlån av evt. klær og rekvisitter

  • Forberedelser med skisser, moodboard og klargjøring av evt. rekvisitter/klær i forkant av fotograferingen.

  • 3-4 timer med fotografering - 3-5 skift.

  • Etterbehandling av 1-2 bilder for å vise ferdig resultat på bestillingstimen

  • Bestillingstime (1-2 timer) ca. 3 uker etter fotograferingen for utvelgelse av bilder, veiledning og valg av bildeprodukter.

  • Det er ingen bilder inkludert i prisen på grunnpakken.

  • ​Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

  • Det er mulig å bestille hår og makeupartist til fotograferingen mot et tillegg i prisen. 

BILDENE DINE SOM NYDELIGE PRODUKTER

Bilde til veggen

Kr 3300,-

PRISEN BEGYNNER PÅ

Bildeeske

PRISEN BEGYNNER PÅ

Kr 8.400,-
Inkludert digital bildefil til nettbruk
Inkludert digitale bildefiler til nettbruk

Trenger du betalingsutsettelse, eller har du ønske om å dele opp betalingen? Jeg samarbeider med Resurs Bank og tilbyr gratis betalingsutsettelse i inntil 60 dager. Det er senere mulig å dele opp betalingene etter eget ønske.

fotograf-kløfta-kunsfoto-til-veggen-i-stort-format
Fine art kunstportett

Er du klar til å booke din fotografering?

Kunstfoto på Instagram
Se flere kunstfoto
Fin art fotograf
bottom of page