top of page
Profilbilde.jpg

PORTRETT

Er du på jakt etter en fotograf? Kanskje du har lyst på et ekstra fint portrett av deg selv, eller noen du er ekstra glad i? Eller kanskje du trenger et portrett i forbindelse med jobbsøknad, en nettprofil, til en datingtjeneste eller lignende, da er jeg kanskje riktig fotograf for deg. Vi møtes til fotografering utendørs på avtalt sted f.eks. i skogen, ved sjøen, i rustikke omgivelser eller i parken. Hvis du ønsker studiofotografering kan jeg tilby et enkelt oppsett som egner seg for portrett, enten hjemme hos deg eller på mitt kontor. Det er helt normalt å kvie seg til en portrettfotografering, men jeg kan love deg en morsom og trygg opplevelse. 

Dette er inkludert: 

  • 60 minutter med fotografering (ingen bilder er inkludert i prisen) 

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - 60 minutter i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av bilder og evt. produkter

Fra kr 1900
KONTAKT MEG

Supert! Meldingen er mottatt.

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

bottom of page