TIMEBESTILLING

Hvis du ønsker å bestille time til fotografering, kan det være lurt å ta en titt i kalenderen min først, for å se om du finner noen ledige tidspunkt som passer for deg. Jeg har til tider også mulighet til å flytte om på andre gjøremål i kalenderen, så ikke nøl med å ta kontakt om du ikke skulle finne et tidspunkt som passer for deg! Kalenderen min endrer seg fra uke til uke, alt ettersom hvilken type jobber jeg har, så det vil stadig skje omrokkeringer og endringer i ledige tider. 

 

Send inn forespørselen din via skjema under kalenderen.
 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN

Jeg holder til i Bærum til daglig og fotograferer i stor grad utendørs hele året, over hele landet. Jeg har studio i Åmotveien 2, i Heggedal. Dette er kun åpent etter avtale.

952 67 960

Åpningstider: 08.00 - 17.00, eller etter avtale.

©Fotograf Beate Willumsen 2020 - T: 952 67 960 beate@mittkreativegen.no - Medlem av Norges Fotografforbund - Org.nr. 971 246 790

 

Jeg behandler alle kundedata ihht personvernloven (GDPR) - Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene jeg har registrert på deg, om du har vært i kontakt med meg som kunde, eller via mine nettsider. For opplysninger/sletting av persondata - send mail.