TIMEBESTILLING

Før du bestiller time til fotografering, kan det være lurt å ta en titt i kalenderen min lenger ned på denne siden for å se om du finner noen ledige tidspunkt som passer for deg. Ledige tidspunkt er markert med "LEDIG", Hvis det ikke står noe, er jeg opptatt. Hvis du ikke finner en tid som passer, så kan det være jeg kan flytte på andre gjøremål i kalenderen, så ikke nøl med å ta kontakt allikevel Kalenderen min endrer seg fra uke til uke, alt ettersom hvilken type jobber jeg har, så det vil stadig skje omrokkeringer og endringer i ledige tider. 

Jeg ønsker kun det beste for kundene mine og leverer produkter av høy kvalitet. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på prisene mine før du bestiller tid til fotografering så du vet litt om hva du kan forvente når du bestiller fotografering hos meg. Du finner disse under fanen "PRISER OG PRODUKTER" i menyen.

Kontoret mitt er på Jessheim hvor jeg har bestillingstimer og evt. formøter. Jeg har også mulighet til å sette opp et lite pop-up studio for portrettfotografering på kontoret. Alle andre fotograferinger vil gjennomføres utendørs, på annen lokasjon eller hjemme hos deg.
 

Jeg gleder meg til å høre fra deg <3

BESTILL FOTOGRAFERING

Ledig tid er markert med "LEDIG" i kalenderen.Trykk på piltastene for å bla deg fremover i tid.
Du må beregne noen ukers ventetid i høysesong fra april til desember

FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN

952 67 960

Åpningstider: 08.00 - 17.00 - KUN etter avtale.

Adresse til kontor og pop-up studio. KUN åpent etter avtale

Kontor og pop-up studio.
Trondheimsvegen 64, 2050 Jessheim
KUN åpent etter avtale