TIMEBESTILLING

Før du bestiller time til fotografering, kan det være lurt å ta en titt i kalenderen min lenger ned på denne siden for å se om du finner noen ledige tidspunkt som passer for deg. Jeg har til tider også mulighet til å flytte om på andre gjøremål i kalenderen, så ikke nøl med å ta kontakt om du ikke skulle finne et tidspunkt som passer for deg! Kalenderen min endrer seg fra uke til uke, alt ettersom hvilken type jobber jeg har, så det vil stadig skje omrokkeringer og endringer i ledige tider. 

VEDR. KORONASITUASJONEN: Jeg har gjennomført smittevernskurs og mottatt kursbevis fra FHI. Jeg har på bakgrunn av dette innført rutiner som gjør det trygt å komme til meg på fotografering i studio. Alle kontaktflater vaskes før jeg tar i mot kunder. Alle tekstiler som har vært i bruk i løpet av en fotografering vaskes mellom hver kunde og det er tilgjengelig både håndvask og håndsprit i lokalet. Utendørsfotografering gjennomføres som normalt med minst en meter avstand og ved bruk av kontrakt som signeres digitalt. Ikke nøl med å ta kontakt med meg om du har spørsmål rundt fotografering og korona.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

BESTILL FOTOGRAFERING

FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN

Jeg holder til i Bærum til daglig og fotograferer i stor grad utendørs hele året, over hele landet. Jeg har studio i Åmotveien 2, i Heggedal. Dette er kun åpent etter avtale.

952 67 960

Åpningstider: 08.00 - 17.00, eller etter avtale.

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2020

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790