TIMEBESTILLING

Før du bestiller time til fotografering, kan det være lurt å ta en titt i kalenderen min lenger ned på denne siden for å se om du finner noen ledige tidspunkt som passer for deg. Jeg oppfordrer deg også til å sette deg inn i prisene mine før du bestiller tid til fotografering. Du finner disse under fanen "PRISER OG PRODUKTER" i menyen. Jeg har til tider også mulighet til å flytte om på andre gjøremål i kalenderen, så ikke nøl med å ta kontakt om du ikke skulle finne et tidspunkt som passer for deg! Kalenderen min endrer seg fra uke til uke, alt ettersom hvilken type jobber jeg har, så det vil stadig skje omrokkeringer og endringer i ledige tider. 

VEDR. KORONASITUASJONEN: Jeg har gjennomført smittevernskurs og mottatt kursbevis fra FHI. Jeg har på bakgrunn av dette innført rutiner som gjør det trygt å komme til meg på fotografering både i studio og utendørs.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

BESTILL FOTOGRAFERING

FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN

Jeg holder til i Bærum og Ullensaker til daglig og fotograferer i stor grad utendørs hele året, over hele landet. Jeg har studio i Åmotveien 2, i Heggedal (Asker). Dette er kun åpent etter avtale.

952 67 960

Åpningstider: 08.00 - 17.00, eller etter avtale.