TIMEBESTILLING

Før du bestiller time til fotografering, kan det være lurt å ta en titt i kalenderen min lenger ned på denne siden for å se om du finner noen ledige tidspunkt som passer for deg. Jeg har til tider også mulighet til å flytte om på andre gjøremål i kalenderen, så ikke nøl med å ta kontakt om du ikke skulle finne et tidspunkt som passer for deg! Kalenderen min endrer seg fra uke til uke, alt ettersom hvilken type jobber jeg har, så det vil stadig skje omrokkeringer og endringer i ledige tider. 

VEDR. KORONASITUASJONEN: Jeg tar i mot bestillinger frem i tid, men vurderer fortløpende om fotograferingen lar seg gjennomføre i forhold til myndighetenes restriksjoner. Utendørsfotograferinger lar seg fortsatt gjennomføre med visse restriksjoner. Ta kontakt om du er usikker på om den fotograferingen du ønsker deg, kan gjennomføres nå. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

BESTILL FOTOGRAFERING

FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN

Jeg holder til i Bærum til daglig og fotograferer i stor grad utendørs hele året, over hele landet. Jeg har studio i Åmotveien 2, i Heggedal. Dette er kun åpent etter avtale.

952 67 960

Åpningstider: 08.00 - 17.00, eller etter avtale.

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2020

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790