Copy of Fotograf Beate Willumsen.jpg

GRATIS GUIDE:

5 TIPS TIL BEDRE BILDER!

Trykk på knappen for å få kloa i 5 tips til bedre bilder - helt GRATIS!

KURSKALENDER 2020

NETTKURS I ETTERBEHANDLING

Grunnkurs i etterbehandling med Lightroom Classic fra Adobe Creative Cloud.  Dette er noe av det du vil lære:

  • Importering og organisering av bilder på harddisken

  • Hvordan verkøyene virker og brukes

  • Enkel og effektiv etterbehandling

  • Sortering og merking av bilder så du lett kan søke de opp igjen i Lightroom

  • Hvordan du kan lage egne preset - så slipper du å gjøre det samme om og om igjen

  • Hvordan lage egne collager med flere bilder

  • Hvordan du legger på logo og vannmerke

  • Hvilke innstillinger du skal velge for print og web

 

De fleste kapittelene inneholder instruksjonsvideoer, og du får bilder til nedlastning sånn at du kan følge redigeringen på samme bilde. Kurset er et selvstudiIum, men du har mulighet til å diskutere med andre kursdelagere, eller stille spørsmål til meg underveis. Du kan ta kurset i det tempoet som passer for deg, så mange ganger du vil i løpet av ett år. 

Kjøp nå, så får du tilgang til kurset umiddelbart!  

ETTER

FØR

NETTKURS - GRUNNKURS

Ønsker du å ta mer kreative bilder? Vil du lære teknikker som gir uskarp bakgrunn, vann som ser ut som silke eller kanske du vil ta bilder uten at blitsen spretter opp og ødelegger for deg så fort skumringen kommer? Og sist men ikke minst få skarpe bilder av aktive hunder eller barn? 

Det er først når du forstår grunnprinsippene ved fotograferingen, at du får de bildene du vil ha og kan begynne med mer kreativ fotografering.

I dette nettkurset tar jeg deg igjennom en trinnvis prosess slik at du får kontroll på de manuelle innstillingene i kamera ditt og kan løfte bildene dine til nye høyder :) Du kan ta nettkurset hvor du vil og så mange ganger du vil i løpet av ett år. 

 

Meld deg på, så får du tilgang til kurset umiddelbart!  

PRIVATTIMER - FOTO OG ETTERBEHANDLING

Fra kr 950,- pr. time

​Synes du det er utfordrende å skulle lære å fotografere med andre rundt? Er du ukomfortabel med å ta ordet i grupper?

 

Da er kanskje en-til-en undervisning noe for deg. Jeg tilbyr privattimer for deg som ønsker å lære fotografering og etterbehandling ved hjelp av Lightroom CC eller Photoshop CC. Det er mulig å bestille 1-til-1 veiledning via nettmøte.

Jeg tilpasser undervisningen etter det nivået du er på og estimerer antall timer som trengs og presenterer en pris før vi setter i gang. Sånn sett slipper du noen overraskelser i etterkant. 

FOTOWORKSHOP PÅ VESTLANDET

sommer 2021

Kunne du tenke deg å være med min kollega Heidi Dokter og meg til en forlatt dal på Vestlandet sommeren 2021?

Etter å ha vært i Nundalen 2 år på rad med fornøyde kursdeltagere, vurderer vi nå å sette opp en ny 3 dagers fotoworkshop sommeren 2021. Hvis du kunne tenke deg å få vite mer om denne workshoppen kan du melde deg på liste ved å trykke på knappen under. Da vil du være blant de første som får informasjon hvis det settes opp en ny workshop. PRISEN VIL LIGGE PÅ RUNDT: kr 5500,- (inkluderer 3 overnattinger og 1 middag)

Hvis du vil lese mer om kurset vi holdt i Nundalen i juni 2019, klikk her: 

Fotokurs i Nundalen 2019


GRUNNKURS - FYSISK OPPMØTE

Jeg holder grunnkurs med varighet på 4 timer og utendørs workshops fra 3 timer til varighet over flere dager. Jeg holder også kurs i etterbehandling i Photoshop CC og Lightroom CC.

 Nye kursdatoer kommer etterhvert.

Hvis du ønsker å være blant de første som får beskjed når det settes opp nye kurs, kan du melde deg på nyhetsbrevliste ved å trykke på knappen nedenfor!

PASSER IKKE DATOENE?

Finner du ikke noen kurs hvor datoen passer for deg? Meld deg på nyhetsbrev, så får du e-post så snart jeg setter opp nye kurs! 

HVA SIER FOLK OM GRUNNKURSET?

“Fotokurs og workshop hos Beate var veldig lærerikt og gøy! Beate er flink til å forklare og har alltid gode eksempler; både når det gjelder bruk av kamera, finne gode motiver og riktig lys. Flink og kreativ fotograf som er en stor inspirasjonskilde!” 

 

—  Elisabeth Sørensen,  Hamar

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790