KURSKALENDER 2019/2020

NETTKURS - GRUNNKURS

Hvordan komme vekk fra den grønne knappen

Lær deg det grunnleggende innen fotografering slik at du kommer deg vekk fra automatiske innstillinger! Det er først når du forstår grunnprinsippene rundt blender, lukker og ISO du virkelig kan begynne å bli kreativ med bildene dine. I dette nettkurset tar jeg deg igjennom en trinnvis prosess slik at du får kontroll på de manuelle innstillingene i kamera ditt og kan løfte bildene dine til nye høyder :) Du kan ta nettkurset hvor du vil og så mange ganger du vil i løpet av ett år. 

Du får tilgang til kurset umiddelbart!  

690,-

FOTOWORKSHOP PÅ VESTLANDET 6. - 9. august 2020

5.8.2020

Bli med på en unik opplevelse! Fotoworkshop i naturskjønne omgivelser i en forlatt dal på Vestlandet.

Er du glad i å fotografere? Synes du det er spennende og fascinerende med fraflyttede og forfalne hus? Liker du følelsen av å utforske omgivelsene med kamera i hånden, kombinert med frisk luft og vakker natur?

Da er dette kurset for deg!

Nå har du mulighet til å lære kameraet ditt bedre å kjenne omgitt av vakker natur og fotogene fraflyttede gårder, med en unik historie. Du trenger ikke å ha noen kunnskap om fotografering fra før av, men et engasjement for å lære mer, uansett hvilket nivå du er på.

Dette er et annerldes fotokurs for deg som er glad i friluftsliv og som liker å ta med kamera på tur. Kurset vil i stor grad også by på opplevelser utover det å fotografere! Vi skal bo i en koselig hytte, i en forlatt dal. Det er vann fra bekken i kjøkkenkrana, og solcellepanel som gir oss mulighet til å lade mobiltelefon og kamerabatterier. Og om du, i likhet med oss, har en forkjærlighet for gamle, forlatte hus vil opplevelsen bli optimal.

Hvis du vil lese mer om kurset vi holdt i juni 2019, klikk her: 

Fotokurs i Nundalen 2019


NB: Begrenset antall plasser.

PRIVATTIMER - GRUNNKURS i foto

Ønsker du å lære deg å fotografere, men synes det er vanskelig å delta på kurs sammen med andre?

Jeg tilbyr privattimer for deg som ønsker én - til - én undervisning i de grunnleggende prinsippene innen fotografering. Jeg tilpasser undervisningen etter det nivået du er på. 

Kr 950,- pr. time

KURS - FYSISK OPPMØTE

Jeg holder grunnkurs, utendørs workshops og kurs i etterbehandling. Nye kursdatoer kommer etterhvert

Hvis du ønsker å være blant de første som får beskjed når det settes opp nye kurs, kan du melde deg på nyhetsbrevliste ved å trykke på knappen nedenfor! Varighet fra 3 - 4 timer.

Fra kr 1500

Please reload

HVA SIER FOLK OM GRUNNKURSET?

“Fotokurs og workshop hos Beate var veldig lærerikt og gøy! Beate er flink til å forklare og har alltid gode eksempler; både når det gjelder bruk av kamera, finne gode motiver og riktig lys. Flink og kreativ fotograf som er en stor inspirasjonskilde!” 

 

—  Elisabeth Sørensen,  Hamar

©Fotograf Beate Willumsen 2020 - T: 952 67 960 beate@mittkreativegen.no - Medlem av Norges Fotografforbund - Org.nr. 971 246 790

 

Jeg behandler alle kundedata ihht personvernloven (GDPR) - Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene jeg har registrert på deg, om du har vært i kontakt med meg som kunde, eller via mine nettsider. For opplysninger/sletting av persondata - send mail.