top of page
Fotokurs i nundalen.jpg

FOTOWORKSHOP 26. - 29. mai 2023

Min kollega Heidi Dokter og jeg har vært i den magiske Nundalen flere ganger, både med og uten kursdeltagere. Til våren, 26.- 29. mai 2023, reiser vi nok en gang til Nundalen med deltagere på fotoworkshop. Vi skal være i fotobobla med likesinnede og leke og utforske dalen og de gamle forlatte husene nok en gang. Nundalen ligger idyllisk til like ved Øvre Årdal i Vestland Fylke. I dag er dalen forlatt og gamle hus og låver står igjen som vitner om en svunnen tid. Rundt 2. verdenskrig bodde det rundt 100 mennesker i denne karrige dalen som kun var tilgjengelig med båt over Årdalsvannet. Innbyggerne i dalen drev med jordbruk og dyr i det bratte landskapet. For å hente vann til seg selv og buskapen, måtte de gå til elva Nondalseliv som deler dalen i to. Den dag i dag kan man kjenne lukten av dyrene i fjøset hvor matskålene fortsatt står fremme. På slutten av 40-tallet ble det etablert et nytt aluminiumsverk i Øvre Årdal, dette skulle bidra til at dalens innbyggere ble Norges første miljøflyktninger. Det var ikke lenger mulig å livnære seg på gårdsdrift i dalen, og dyrene måtte avlives pga. misdannelser. Det var uitslipp av fluor fra aluminiumsverket som var årsaken. De gamle husene og låvene bærer preg av tidens tann, men mange av de er fortsatt så inntakte at det er lett å forestille seg livet i dalen for over 70 år siden. Miljøstiftelsen Nundalen jobber med å holde liv i dalen i form av vedlikehold og restaurering av noen av husene, blant annet en stor majestetisk låve. De har bygget en ny hytte der hvor ett av de gamle husene stod i sin tid. Det er denne hytta vi bor i når vi er i dalen. Synes du dette høres spennende ut bør du bli med oss på vårens fotoworkshop! Du finner mer informasjon og påmeldingsknappen på bildet over.

TIPS TIL BEDRE BILDER.png

GRATIS FOTOTIPS:

Trykk på knappen for å få fototips på e-post - helt GRATIS!

FOTOKURS OG NEDLASTNINGER

Skulle du ønske du mestret kamera ditt, eller kanskje du vil løfte bildene dine til et nytt nivå? Enten du liker å lære på egenhånd ved hjelp av nettkurs, eller om du foretrekker å lære sammen med andre i gruppeundervisning,  kan jeg hjelpe deg. Jeg har samlet alle kursene mine på en egen kursportal. Der finner du også spennende nedlastninger som kan bidra til å løfte bildene dine til nye kunstneriske nivåer. enten du er profesjonell fotograf eller har foto som hobby.


 

Kurs for deg som vil lære mer om fotografering, enten du er nybegynner eller bare ønsker å friske opp kunnskap og få ny inspirasjon.

Kurs med fysisk oppmøte og nettkurs

Dette er kurs for deg som ønsker å lære enkel etterbehandling ved hjelp av Lightroom Classic. I løpet av noen få sekunder kan du løfte bildene dine til et helt nytt nivå! Kurset holdes både med fysisk oppmøte og som nettkurs.

På kursportalen finner du spennende ressurser til nedlastning. Disse kan du ha glede av enten du er profesjonell fotograf eller har foto som hobby. 

Mentoring eller kurs 1 - 1 for deg som har konkrete områder du ønsker å løfte deg på. Enten det er fotorelatert eller bedriftsrelatert. 

TILBAKEMELDINGER

Såpestenger

- Hilde Siewers 

"Anbefales på det sterkeste! Jeg tok samme kurset og knakk en kode som gjorde fotografering mye mer spennende"

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

Hjeminnredning

- Elisabeth Sørensen - Hamar

“Fotokurs og workshop hos Beate var veldig lærerikt og gøy! Beate er flink til å forklare og har alltid gode eksempler; både når det gjelder bruk av kamera, finne gode motiver og riktig lys. Flink og kreativ fotograf som er en stor inspirasjonskilde!” 

White Objects

—  Nancy Iren Cras,  Drammen

“Hun bruker god tid, er grundig og bruker tid på hver enkelt person. Lærerikt og kreativt. 

Frozen Berries

Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Jeg ble veldig inspirert av dette kurset. Veldig glad for at jeg har kommet vekk fra "autoknappen". Tusen takk:-)

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

Heart Shape

Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

Kurset var fint lagt opp og du er en herlig jente som fikk meg til å føle meg som hjemme fra første stund, som vi var gamle kjente."

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

Beach Deck

Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Jeg er veldig fornøyd - var akkurat det jeg trengte for å gå videre med fotografering som hobby." 

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

VIL DU VÆRE FØRST?


Hvis du ønsker informasjon om nye kurs og kursdatoer, kan du melde deg på nyhetsbrev. Jeg er opptatt av å ha god tid til hver enkelt kursdeltager på gruppekurs, så det vil alltid være begrenset antall plasser. Står du på nyhetsbrevliste, vil du få beskjed aller først. 

bottom of page