top of page
TIPS TIL BEDRE BILDER.png

GRATIS FOTOTIPS:

Trykk på knappen for å få fototips på e-post - helt GRATIS!

Fotoworkshop i lysmaling,
10. mars 2024 på Kløfta (Akershus)


Hva er lysmaling?
Lysmaling er en kreativ teknikk hvor du tilfører lys på elementer i mørke omgivelser og bruker lang lukkertid i kamera for å fange lyset. Dette er en teknikk som gir deg uendelige muligheter til å skape spennende og kreative bilder både utendørs og innendørs.

FOTOKURS OG NEDLASTNINGER

Skulle du ønske du mestret kamera ditt, eller kanskje du vil løfte bildene dine til et nytt nivå? Enten du liker å lære på egenhånd ved hjelp av nettkurs, eller om du foretrekker å lære sammen med andre i gruppeundervisning,  kan jeg hjelpe deg. Jeg har samlet alle kursene mine på en egen kursportal. Der finner du også spennende nedlastninger som kan bidra til å løfte bildene dine til nye kunstneriske nivåer. enten du er profesjonell fotograf eller har foto som hobby.


 

Kurs for deg som vil lære mer om fotografering, enten du er nybegynner eller bare ønsker å friske opp kunnskap og få ny inspirasjon.

Kurs med fysisk oppmøte og nettkurs

Dette er kurs for deg som ønsker å lære enkel etterbehandling ved hjelp av Lightroom Classic. I løpet av noen få sekunder kan du løfte bildene dine til et helt nytt nivå! Kurset holdes både med fysisk oppmøte og som nettkurs.

På kursportalen finner du spennende ressurser til nedlastning. Disse kan du ha glede av enten du er profesjonell fotograf eller har foto som hobby. 

Mentoring eller kurs 1 - 1 for deg som har konkrete områder du ønsker å løfte deg på. Enten det er fotorelatert eller bedriftsrelatert. 

TILBAKEMELDINGER

Såpestenger

- Hilde Siewers 

"Anbefales på det sterkeste! Jeg tok samme kurset og knakk en kode som gjorde fotografering mye mer spennende"

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

Hjeminnredning

- Elisabeth Sørensen - Hamar

“Fotokurs og workshop hos Beate var veldig lærerikt og gøy! Beate er flink til å forklare og har alltid gode eksempler; både når det gjelder bruk av kamera, finne gode motiver og riktig lys. Flink og kreativ fotograf som er en stor inspirasjonskilde!” 

White Objects

—  Nancy Iren Cras,  Drammen

“Hun bruker god tid, er grundig og bruker tid på hver enkelt person. Lærerikt og kreativt. 

Frozen Berries

Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Jeg ble veldig inspirert av dette kurset. Veldig glad for at jeg har kommet vekk fra "autoknappen". Tusen takk:-)

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

Heart Shape

Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

Kurset var fint lagt opp og du er en herlig jente som fikk meg til å føle meg som hjemme fra første stund, som vi var gamle kjente."

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

Beach Deck

Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Jeg er veldig fornøyd - var akkurat det jeg trengte for å gå videre med fotografering som hobby." 

Sagt om kurset "Lær å fotografere med manuelle innstillinger"

VIL DU VÆRE FØRST?


Hvis du ønsker informasjon om nye kurs og kursdatoer, kan du melde deg på nyhetsbrev. Jeg er opptatt av å ha god tid til hver enkelt kursdeltager på gruppekurs, så det vil alltid være begrenset antall plasser. Står du på nyhetsbrevliste, vil du få beskjed aller først. 

bottom of page