top of page
Fotograf_beate_willumsen_familiebilder.jpg.jpg

Familie

FAMILIEBILDER, STORFAMILIE,  SØSKEN OG BARN
 

Familie & barn

Bilder av familien eller familiemedlemmer i alle aldre. Fotografering utendørs på avtalt lokasjon f.eks. i skogen, ved sjøen eller andre egnede steder. Jeg har et lite studio på Jessheim med plass til inntil 4 personer samlet, men anbefaler alltid utendørsfotografering om barnet er eldre enn 7 måneder og kan sitte på egenhånd eller ved litt støtte. 

Jeg vet det er mange som ønsker seg familiefotografering, men som ikke får med seg partneren sin. Jeg synes det er trist at familiefotografering kan stå øverst på noens ønskeliste, uten at det ønske oppfylles. Dette skyldes i de aller fleste tilfellene at partneren synes det er kleint og ser for seg oppstilte bilder med falske smil. Jeg har ikke noe problem med å forstå at det kan virke lite fristende. 

Du kan være trygg på at jeg skaper en løs og ledig stemning på fotograferingen og gjør alt jeg kan for at det skal være en fin opplevelse for alle. Jeg fokuserer på samspill i familien, fremfor smil og blikk i kamera. Jeg har lang erfaring med familiefotograferinger og har opplevd motvillige partnere som i etterkant har takket meg for opplevelsen. 

Har du spørsmål til familie eller barnefotografering, hører jeg gjerne fra deg

Fotograf_beate_willumsen_til_WEB-1769.jpg

Prosessen

1. Kontakt

Du kontakter meg ved å fylle ut kontaktskjema nederst på denne siden. Jeg tar kontakt med deg så raskt jeg kan.

Vi snakker litt om hva du ser for deg å sitte igjen med etter fotograferingen og hvilken dato du ønsker deg. 

Jeg vil anbefale deg å være tidlig ute om du ønsker deg fotografering en bestemt uke eller årstid. 3-6 måneder i forveien er ikke for tidlig. 

2. Booking

Når vi har funnet en dato som passer for oss begge og har blitt enige om lokasjon, så sender jeg deg en kontrakt som bekrefter avtalen vår. Du vil også motta tips til valg av antrekk og andre ting det er lurt å tenke på i forkant av fotograferingen.

Vi snakker også om hva vi gjør hvis det blir meldt regn eller mye vind på fotograferingsdagen. 

3.Fotograferingsdagen

Vi møtes på avtalt sted til avtalt tid. Jeg vil veilde igjennom hele fotograferingen i form av tips til bevegelser, ansiktsuttrykk og andre ting som er relevant. Ved barnefotograferinger får barnet i stor grad utfolde seg naturlig, uten for mye "tvang". Jeg jobber med å få frem de aller beste uttrykkene og velger vinkler og lys som gjør at bildene blir så fine som mulig. Fotograferingen varer i inntil 90 minutter og det er i mange tilfeller tid til portretter av alle, søsken, kjærestebilder og kanskje ett enkelt klesbytte ved familiefotografering.
 

Du mottar faktura for selve fotograferingen samme dag.  

4.Bestillingstime

2-3 uker etter fotograferingen kommer du/dere på bestillingstime på mitt kontor. Vi ser på bildene sammen på stor skjerm og jeg hjelper dere igjennom hele prosessen med valg av bilder, sammensetting av album, veggbilder og gavebilder. 

På bestillingstimen ser vi også på populære produktpakker jeg har skreddersydd til kundene mine.

Du vil motta en faktura for produktene du bestiller, i etterkant av bestillingstimen. 

5. Levering

Du vil motta evt. korrektur på album og andre produkter ca. 2 uker etter bestillingstimen. Når alle produkter er gjennomgått og godkjent, sendes de til  produksjon.

Ca. 4-6 uker etter at bestillingen er godkjent og satt i produksjon, vil produktene dine være klare til å hentes på mitt kontor eller på nærmeste post i butikk om du har valgt å få de tilsendt direkte fra trykkeriet.  

Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2341.jpg
Søsken_veggbilder_fotograf_beate_willumsen.jpg
Gavebilde_horisontalt copy.jpg

Hva er inkludert

Dette er inkludert i prisen:

​ 

  • Inntil 90 minutter med fotografering

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - inntil 2 timer i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av produkter og bilder.

  • Forslag til design/utforming av bilder til veggen, gavebilder og album (inntil 3 korrekturer

    Det er ingen bilder inkludert i prisen. Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

Fra kr 1900,-

Bildene dine som nydelige produkter

Bilde til veggen
PRISEN BEGYNNER PÅ
Kr 1060,-
Album
PRISEN BEGYNNER PÅ
Kr 3800,-

Jeg samarbeider med Resurs Bank og tilbyr betalingsutsettelse og finansiering

Familie_lysramme.jpg
Fotograf_beate_willumsen_til_WEB-7773.jpg

Er du klar for å bestille din fotografering? 

UTE ELLER I STUDIO

KONTAKT MEG
arrow&v

Så hyggelig at du har sendt meg en forespørsel! Jeg tar kontakt så raskt jeg kan :)

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

bottom of page