top of page
fotograf familiebilder

Familie

FAMILIEFOTOGRAFERING
 

Familie & barn

Bilder av familien eller familiemedlemmer i alle aldre. Fotografering utendørs på avtalt lokasjon f.eks. i skogen, ved sjøen eller andre egnede steder. Jeg har et lite studio på Jessheim med plass til inntil 4 personer samlet, men anbefaler alltid utendørsfotografering om barnet er eldre enn 7 måneder og kan sitte på egenhånd eller ved litt støtte. 

Jeg vet det er mange som ønsker seg familiefotografering, men som ikke får med seg partneren sin. Jeg synes det er trist at familiefotografering kan stå øverst på noens ønskeliste, uten at det ønske oppfylles. Dette skyldes i de aller fleste tilfellene at partneren synes det er kleint og ser for seg oppstilte bilder med falske smil. Jeg har ikke noe problem med å forstå at det kan virke lite fristende. 

Du kan være trygg på at jeg skaper en løs og ledig stemning på fotograferingen og gjør alt jeg kan for at det skal være en fin opplevelse for alle. Jeg fokuserer på samspill i familien, fremfor smil og blikk i kamera. Jeg har lang erfaring med familiefotograferinger og har opplevd motvillige partnere som i etterkant har takket meg for opplevelsen. 

Har du spørsmål til familie eller barnefotografering, hører jeg gjerne fra deg

familiebilder

Prosessen

Familiefotografering

KONTAKT

Du tar kontakt med meg ved å ringe meg eller sende inn kontaktskjema som du finner nederst på denne siden. Vi tar en liten prat om hva du ønsker deg for fotograferingen, avtaler tidspunkt og lokasjon. 

Familiefotografering

FOTOGRAFERING

Vi møtes til avtalt tid og sted. Jeg veileder igjennom hele fotograferingen og sørger for å utnytte omgivelsene og lyset på best mulig måte så bildene blir sånn du drømmer om. 

Familiebilder

BESTILLINGSTIME

Ca. 2 uker etter fotograferingen møtes vi hos meg for bestillingstime. Jeg hjelper dere med å velge de aller beste bildene og veileder dere igjennom hele prosessen til dere sitter igjen med nydelige bilder på veggen, i album eller som andre fine produkter.

Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2341.jpg
Søsken_veggbilder_fotograf_beate_willumsen.jpg
Gavebilde_horisontalt copy.jpg

Hva er inkludert

Dette er inkludert i prisen:

​ 

  • 60 minutter med fotografering

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - inntil 2 timer i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av produkter og bilder.

  • Forslag til design/utforming av bilder til veggen, gavebilder og album (inntil 3 korrekturer

    Det er ingen bilder inkludert i prisen. Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

Fra kr 1900,-

Bildene dine som nydelige produkter

Bilde til veggen
PRISEN BEGYNNER PÅ
Kr 1160,-
Album
PRISEN BEGYNNER PÅ
Kr 3900,-

Jeg samarbeider med Resurs Bank og tilbyr betalingsutsettelse og finansiering

Familie_lysramme.jpg
barnebilder fotograf

Er du klar for å bestille din fotografering? 

KONTAKT MEG

Så hyggelig at du har sendt meg en forespørsel! Jeg tar kontakt så raskt jeg kan :)

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

bottom of page