top of page

HYGGELIGE TILBAKEMELDINGER

ANBEFALING

Vi har brukt Beate som fotograf til begge våre konfirmanter i tillegg til en familiefotografering, og vi er veldig fornøyde. Selve fotoseansen ble en spennende og morsom opplevelse, mye takket være Beates engasjement og kreative ideer underveis. Vi anbefaler Beate på det varmeste😊

// Bia Engen - anbefaling på Facebook

Referanse barnefotografering utendørs

ANBEFALING

Tålmodig, hyggelig og veldig flink - både med fotoapparatet og med mennesker.

Anbefales på det sterkeste!

// Trude Løken - anbefaling på Facebook

ANBEFALING

Beate er inspirerende og meget god til å få frem det beste i personen hun jobber med. Hun har et fantastisk godt blikk og resultatet gir et spennende uttrykk i bildene. Hun tar meget godt hånd om sine kunder og veileder kyndig når det er tid for å velge bland alle bilder. Hun får mine beste anbefalinger.

// Marie Grønning - anbefaling på Facebook

Referanse konfirmantfotografering
Referanse konfirmantfotografering

ANBEFALING

Beate er i tillegg til å være veldig flink, også serviceminded som få. Vi har brukt henne til konfirmasjonsfotografering for begge guttene våre, og hun er et klart valg når minstejenta skal konfirmeres om noen år. :-)

// Hege Torrisen - anbefaling på Facebook

ANBEFALING

Vi er så heldige som har fått Beate til å ta konfirmasjons bilder av begge barna våre, og er utrolig fornøyde! Hun er en dyktig fotograf, og i tillegg svært god til å kommunisere med ungdommene. Datteren vår synes Beate var syyykt kul, og vi er helt enige 😃 Anbefaler henne på det varmeste 🤗

// Elisabeth Skov Clausen - anbefaling på Facebook

ANBEFALING

Jeg er glad vi fikk time til konfirmasjonsfotografering av Beate. Hun er kjempeflink, og setter modellen i fokus. Hun er kreativ og ser hva som må til for å få ett godt bilde. Vi bestiller selvfølgelig henne til neste konfirmasjonsfotografering.

- Wenche Rydheim - anbefaling på Facebook

ANBEFALING

Sønnen min var hos Beate for konfirmasjonsfotografering, og vi ble utrolig fornøyde med resultatet. Konfirmanten selv syntes selve fotograferingen var veldig morsom, selvom dette IKKE var noe han hadde lyst til på forhånd ;) Vi anbefaler Beate på det sterkeste.

- Guro Valle - anbefaling på Facebook

ANBEFALING

Vi har brukt Beate som fotograf ved flere anledninger og kan anbefale henne på det varmeste. Hun er dyktig, kreativ, veldig flink med både barn og foreldre og strekker seg langt for at kunden skal bli fornøyd.

- Wenche Helgøy Nilsen - anbefaling på Facebook

bottom of page