BOUDOIR

Fotografering i studio, hjemme hos deg eller på annet egnet, avtalt sted. Jeg legger stor vekt på at det skal føles trygt og avslappende for den som kommer til meg på boudoirfotografering og det er helt normalt å grue seg til dette ;) 

Prisen inkluderer:

  • Råd og veiledning på telefon/mail i forkant av fotograferingen (inntil 1 time)

  • 1-2 timer med hår og makeup

  • 2 timer med fotografering

  • 1 album 16x16 cm. med 10 bilder i en lekker matchende eske

  • Alle de beste bildene i et passordbeskyttet visningsgalleri på nettet tilgjengelig i 2 uker så du skal ha god tid til å plukke ut dine favorittbilder.

  • 1 visningstime i etterkant av fotograferingen hvor jeg hjelper deg å velge ut bilder til albumet. Det er mulig å bestille andre produkter/digitale bilder i tillegg.

Hvis du ønsker å ordne med hår og sminke selv, eller bare bestille fotografering (uten album) og heller bestille de produktene du ønsker i etterkant, er det mulig. Ta kontakt så skreddersyr jeg den pakken som passer best for deg. 

Boudoir et fransk ord som henviser til kvinnens soverom/omkledningsrom i huset. Ved boudoirfotografering tar vi en liten sniktitt inn i denne verdenen, hvor kvinnen gjør seg i stand. 

KONTAKT MEG

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen