top of page
Fotograf Kløfta_beate_willumsen

KONFIRMANTBILDER, PORTRETTER AV UNGDOM
 

Konfirmant

Konfirmant. Tiden som er både fin, vond og vanskelig på en gang. Man skal finne seg selv, avgjøre hva man skal bruke resten av livet til i form av utdannelse og jobb. Usikkerheten blomstrer. Det er noe helt unikt med denne litt kritiske alderen. Ikke glem å dokumentere den 🤎
 

Konfirmantfotografering skal være en fin opplevelse for konfirmanten. Et lite pusterom. En opplevelse de vil huske som noe positivt for alltid og som gir en selvtillitboost. Det er min misjon 🤎

Fotografering utendørs på avtalt sted f.eks. i skogen, ved sjøen, i rustikke omgivelser eller i parken. Ved ønske om studiofotografering kan jeg tilby et enkelt oppsett som egner seg for portrett. Jeg anbefaler alltid å velge konfirmasjonsfotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Da slipper man stresset med gjester som venter og i tillegg gir det muligheter for variasjon i bildene ved at vi tar oss tid til å skifte fra finstasen til annet antrekk. 

Fotograf Kløfta, Beate Willumsen

Prosessen

Konfirmantbilder

KONTAKT

Du tar kontakt med meg ved å ringe meg eller sende inn kontaktskjema som du finner nederst på denne siden. Vi tar en liten prat om hva du ønsker deg for fotograferingen, avtaler tidspunkt og lokasjon. 

Konfirmantfotografering

FOTOGRAFERING

Vi møtes til avtalt tid og sted. Jeg veileder igjennom hele fotograferingen og sørger for å utnytte omgivelsene og lyset på best mulig måte så bildene blir sånn du drømmer om. 

Konfirmantbilder

BESTILLINGSTIME

Ca. 2 uker etter fotograferingen møtes vi hos meg for bestillingstime. Jeg hjelper dere med å velge de aller beste bildene til takkekort og gavebilder, samt veileder dere igjennom hele prosessen til dere sitter igjen med nydelige bilder på veggen, i album eller som andre fine produkter.

KUNDEOPPLEVELSER

Konfirmantfotograf Kløfta

Vi har brukt fotograf Beate Willumsen til fotografering av to konfirmanter og familiefotografering. Vi har vært kjempefornøyd! Hun fikk konfirmantene til å slappe av, og det ble naturlige fine bilder. Vi bestilte takke kort med tre av bildene, og ungdommene var stolte over å sende ut de flotte takkekortene etter konfirmasjonen! I tillegg tok vi familiefotografering av oss 5 i familien, og forstørret opp et stort bilde som vi har på veggen hjemme. Bildet er et blikkfang, og vi har fått utrolig mange kommentaren på at alle 5 er sjeldent fine på bilde! Anbefaler henne varmt!!

Hanne Lien ⭐⭐⭐⭐⭐ på Google

Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2341.jpg
Konfirmant_veggbilde_fotograf_beate_willumsen.jpg
Fotograf_beate_willumsen_WEB-2566.jpg
Fotograf_beate_willumsen_900px_lengste_side_WEB-2389.jpg

Hva er inkludert

Dette er inkludert i prisen:

​ 

  • Inntil 90 minutter med fotografering

  • Råd og veiledning med tanke på klesvalg, lokasjon og evt. andre spørsmål du måtte ha før eller etter fotograferingen

  • Bestillingstime - inntil 2 timer i etterkant av fotograferingen hvor vi ser på bildene samme og du får all den hjelpen du trenger med tanke på valg av produkter og bilder.

  • Forslag til design/utforming av takkekort, bilder til veggen, gavebilder og album (inntil 3 korrekturer)

    Det er ingen bilder inkludert i prisen. Kjøp av bildeprodukter kommer i tillegg og gjøres på bestillingstimen. 

Fra kr 1900,-

Fotograf Beate Willumsen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at jeg kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Jeg benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

bottom of page