top of page

[VINTERFOTOGRAFERING]


Modeller

I går var jeg ute og gikk tur i 3 timer. Jeg var innom Ståvivannet i Bærum to ganger på turen og det slo meg hvor utrolig fint det er der nå med speilblank is og sola som akkurat vipper over åskammen. På vei hjem bestemte jeg meg for at det var på tide å lufte det nye tyllskjørtet jeg har kjøpt, så i går annonserte jeg etter 2 modeller på Facebook. Responsen var stor! I løpet av kort tid hadde det meldt seg 15 modeller! Jeg plukket ut de jeg mener egnet seg best til akkurat denne fotograferingen, det ble Tuva fra Drammen og Ida fra Jessheim som ble med meg ut på tur i dag. Egne prosjekter

Jeg gjør egne prosjekter så ofte jeg kan. Disse prosjektene lar meg få fritt spillerom i forhold til bruk av klær, rekvisitter, lokasjoner og årstider, noe som igjen bidrar til at jeg utvikler meg som fotograf. Jeg setter stor pris på modellene som stiller opp for meg i disse tilfellene:) Vinterbilder

Jeg elsker vinterbilder! Dette er noe jeg ønsker å vise mer av, så dette var også noe av motivasjonen i forkant av dagens fotografering. Dessverre velger de aller fleste studiofotografering i vinterhalvåret, på tross av at det er så vakkert ute når vi har det nydelige vinterlyset.

Her er et lite utvalg av bildene fra i dag. Tusen takk til Tuva, Ida og alle de voksne som ble med på turen :)

814 visninger0 kommentarer
bottom of page