top of page

[FOTOKURS]


Det er et par år siden sist jeg holdt grunnkurs i foto, men på grunn av forespørslene jeg stadig får, har jeg bestemt meg for å sette opp et par kursdatoer fremover. Har du foto som hobby og i tillegg et digitalt speilrefleks- eller hybridkamera du ikke utnytter fullt ut? Da bør du lese videre :)


Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for deg som har et digitalt kamera med mulighet for manuelle innstillinger, og som ønsker å utnytte kamera mye mer ved å komme vekk fra automatiske innstillinger. Det er først når du lærer å komme deg vekk fra den "grønne knappen", at ting begynner å skje med bildene dine.

I kurset vil du lære om:

- Grunnprinsippene rundt fotografering

- Forskjellige objektiver, til forskjellig bruk

- ISO

- Blenderåpning

- Lukkertid

- Hvordan ISO, blender og lukker "samarbeider" om å få til den perfekte eksponeringen

- Lysmåling med kamera

- Komposisjon

- Litt om naturlig lys vs bruk av blits

- Litt om hvordan du kan løfte bildene dine ved enkel etterbehandling.

I siste halvdel av kurset øver vi ved å sette teori ut i praksis. Jeg veileder hver og en slik at alle får mest mulig utbytte av kurset. Kurset varer i 4 timer og holdes hjemme hos meg på Vøyenenga i Bærum. Det vil være lett servering av frukt/kaffe/te.

For at jeg skal ha kapasitet til å veilede alle underveis, er det begrenset antall kursplasser.

Bli med da vel! :)

Kursdatoer:

SØNDAG 5/2 kl. 12.00 - 16.00

SØNDAG 12/2 kl. 12.00 - 16.00

PRIS: kr 990,- pr. pers. (KUN 5 plasser tilgjengelig pr. kurs)

Påmelding og mer informasjon: beate@mittkreativegen.no

Påmeldingen er bindende og betaling = reservert plass.

Hyggelige tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere:

"Veldig fornøyd med at vi kun var 4 stykker, ble fin tid for alle. Når man er helt ukjent med ISO og dybder og lukninger så tar det sin tid. Du formidlet budskapet på en flott måte og jeg ble inspirert til å ta med kameraet og øve" -Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Endelig er jeg utenfor den grønne..." -Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Jeg ble veldig inspirert av dette kurset. Veldig glad for at jeg har kommet vekk fra "autoknappen". Tusen takk:-)" -Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

"Veldig engasjert kursleder, kunnskapsrik og proft formidlet" -Tilbakemelding på anonymt evalueringskjema

Jeg gleder meg til å se deg på kurs!


318 visninger0 kommentarer
bottom of page