top of page

[FOTOGRAFERING I HEGGEDAL]


Når jeg sto opp i dag ble jeg stående å se ut av vinduet - lenge. Jeg hørte min egen stemme i det fjerne; "Åhhh så nydelig, såååå nydelig!" I dag var det et sjelden flott syn som møtte et morgentrøtt tryne. Gnistrende hvite trær er ikke hverdagskost her rett utenfor Sandvika i Bærum, så jeg kjente jeg gledet meg ekstra over at jeg skulle ta bilder av en liten gutt og mamma'n hans i dag. Vi hadde en avtale om at vi skulle prøve å få til noen ute bilder i tillegg til studiofotograferingen. Jeg er glad vi fikk til det! :)

Magisk vinterlys rett før sola forsvant bak horisonten, gjorde avslutningen på dagens fotografering helt super! Tusen takk for at jeg får vise dere frem, Camilla! Jeg koste meg masse sammen med dere i dag :)


324 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page