top of page

[KONKURRANSEN MONA VANT!]


Konkurranse

For noen uker siden feiret jeg at jeg har gått inn i mitt 5 år som fotograf og i den forbindelsen "loddet jeg ut" en gratis fotografering. Responsen var enorm og Mona var så heldig å vinne blant over 1000 deltagere! Du kan se Facebook innlegget ved å trykke HER

Det er ikke første gang jeg lodder ut en gratis fotografering og det slår meg hver gang at det de aller fleste ønsker seg er familiefotografering. Mona var intet unntak. Familie-fotograferinger er en av mine favoritter! Det er så gøy å møte familier som blir med ut på tur hvor vi kan utfolde oss fritt i naturen. Jeg forsøker å skape en historie med bildene mine, noe som gjør at denne type bilder egner seg ekstra godt i album. I går var det Mona sin tur til å innkassere premien og jeg møtte denne fine familien på 4 like bak der jeg bor.

Tusen takk for en artig fotografering, Mona, Bjørn, Marita og Leon! Her kan dere se en liten sniktitt av noen av bildene :)

Hvis DU hadde vunnet en fotografering, hvilken type fotografering hadde du valgt?


Ha en fin søndag videre!


1 056 visninger0 kommentarer
bottom of page