top of page

[5 TIPS TIL BEDRE PROFILBILDER]


FØRSTEINNTRYKKET TELLER!

Profilbilder har etter hvert blitt et hverdags-ord og en nødvendighet i vårt digitale samfunn. Disse bildene skal, i brøkdelen av et sekund, fortelle andre hvem vi er, hvordan vi ser ut, også skal de gjerne gi et godt førsteinntrykk - hvis det er det du er på jakt etter da! ;)


Singel? Her har du 5 tips til bedre profilbilder

SOSIALE MEDIER OG SJEKKING PÅ NETTET

I denne sammenhengen snakker jeg om profiler både i sosiale medier som LikedIn, Facebook, Twitter, Instagram etc.,og profiler på sjekkesteder på nett. Jeg har tidligere hatt egen profil på et nettstede for single og må innrømme at det var langt mellom godbitene når det kom til bilder som gjorde meg nysgjerrig. Ofte var bildene uskarpe, personen hadde på solbriller eller ga meg behov for å finne frem forstørrelsesglasset. Det var bilder tatt i en setting hvor vedkommende "kranglet"om oppmerksomheten med ølflasker og andre festdeltagere - og hvor jeg til tider måtte gjette meg frem til hvem av de på bildet, som faktisk eide profilen(!) For ikke å snakke om de bildene hvor det er "kuttet bort" en annen person, hvor vi bare ser "rester" av en damehånd rundt livet eller over skulderen, eller kanskje med bar overkropp, tatt via speilet på badet... listen er lang og jeg gidder ikke en gang å bevege meg inn på fenomenet "selfies" ;) Jeg tipper du har skjønt poenget - FOR LENGST!

JA (!) TIL BEDRE PROFILBILDER! Jeg ønsker altså å slå et slag for bedre portretter og profilbilder! Som jeg nevner innledningsvis gjelder det ikke bare portretter og profilbilder til sjekkesteder på nettet! Det er et tilsvarende skrikende behov for skikkelige profilbilder til for eksempel LinkedIn. LinkedIn som skal være en seriøs plass å vise seg frem karrieremessig, krever en viss standard på profilbildene, spør du meg!

Selv om jeg personlig er av den oppfatning at det indre teller mer enn det ytre, så kommer vi ikke utenom at i det digitale samfunn, så er det førsteinntrykk som rår, og det bør være bra om man ønsker å bli tatt seriøst. Med seriøs mener jeg ikke at bildene må være rett opp og ned og konservative! Det finnes mange måter å presentere en leken variant av seg selv, bare det er gjort skikkelig ;)

Visste du at det ikke trenger å koste mer enn en tur på by'n for å få noen gode bilder av seg selv? Og om du investerer i noen gode bilder av deg selv, så trenger du kanskje ikke fly så mye mer på by'n! Tok du'n? ;)

Jeg har pakkepriser på profilbilder til bruk på nettet, i CV og jobbsøknader, KLIKK HER for å kontakte meg, eller HER for å se flere portretter.

Du finner nedlasting av 5 tips til bedre profilbilder nederst i dette innlegget

 

VIS HVEM DU ER! Sigbjørn var singel når disse bildene ble tatt og i sin aller beste alder! Jeg inviterte han til studio for å vise han hvordan jeg ser han med mine øyne! Om man har en eller flere profiler på nettsteder for single, anbefaler jeg at man bruker litt varierte bilder og ikke bare portretter. Vis hvem du er og hva du liker å gjøre på bildene. Er du en som liker deg ute i skog og mark, bruk det som kulisser når du skal ta bildene dine, liker du kafébesøk og storby, bruker du det som omgivelser. Jeg blir gjerne med på tur både i skogen og i byen for å hjelpe deg å få akkurat de bildene som representerer deg og den du er. Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg å planlegge din fotografering sånn at den blir "DEG" :) Her er resultatet av Sigbjørn sin fotografering når han sto modell for meg i februar 2017
Trykk på navnet mitt om du ønsker å ta kontakt med meg for en uforpliktende prat om hvordan vi sammen kan få frem det aller beste i deg på bilder :)


Trykk for å sende meg en mail


918 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page