top of page

[UNIKE BILDER PÅ VEGGEN]


I tillegg til å fotografere, maler jeg - abstrakt på lerret. De siste årene har jeg brukt stadig mer foto i maleriene mine og kjenner at dette er veldig "min stil". Jeg maler vanligvis ikke på bestilling, men fra i år vurderer jeg å åpne for bestilling av malerier med foto, til de som har vært på fotografering hos meg.

Er dette noe du kunne tenke deg?

Det er langt i fra alle foto som passer inn i dette konseptet. Jeg foretrekker å bruke bilder hvor ansiktet er helt eller delvis skjult. Det litt anonyme gjør at bildet passer på veggen til andre enn den som kjenner den som er "avbildet", noe som er en fordel siden jeg selger maleriene mine :) Når jeg jobber med egne prosjekter, hender det jeg tar bilder med tanke på at de skal havne på et lerret med tiden.

Stort sett maler jeg store bilder rundt rundt 100 x100 cm., men jeg maler også litt mindre størrelser fra 40x40 cm. og oppover.

Pris fra kr 2900,- (40x40 cm.)

På dette bildet er det min egen niese som er avbildet. Maleriet har hedersplass i stuen og måler 100x100 cm.

Bildet er til salgs og koster kr 4000,-

Flere detaljer finner du her i butikken min på EPLA
GOD HELG!


121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page