top of page

[FOTOGRAFERING I NATUREN]


Fotografering ute er ikke bare fotografering i naturen! For å oppnå det uttrykket man liker på bildene, kreves det en viss form for forberedelser, også fra den som skal fotograferes. I dag viser jeg bilder fra en konfirmantfotografering, men dette gjelder naturlig nok alle andre type fotograferinger også.

UTE-BILDER Mange ønsker seg ute-bilder, men de færreste har tenkt igjennom hvilket uttrykk de ønsker på bildene. Bilder utenfor studio kan ha et hav av ulike uttrykk. I et tidligere innlegg viste jeg konfirmantfotografering i rustikke omgivelser som du kan lese om HER

Jeg ber kundene mine tenke igjennom hvilket uttrykk de ønsker, FØR vi avtaler sted for fotograferingen og jeg veileder i forkant så vi finner en lokasjon som egner seg.

Hvis du lurer på hvordan du kan forberede deg før du tar kontakt med fotografen, så kan disse stikkordene hjelpe deg på vei:

- RUSTIKK; slitte bygninger, av-flasset murpuss og grov betong

- MYKT; natur, sjø, vann, siv, skog, jordfarger eller grønt

- URBANT; by, bygninger, gater, hus og grafiske linjer

Sjekk ut nettsidene til den fotografen du vurderer og se på bildene han eller hun har presentert. Hva er det du liker av omgivelser? Snakk med fotografen om dette, så er det lettere for fotografen å skape de bildene du ønsker deg. Det er også lurt å tenke på farger i omgivelsene som velges,om bildet skal passe inn i interiøret hjemme.

Bildene i dette innlegget er fra en konfirmantfotografering i fjor høst med nydelige høstfarger rundt Burudvann i Bærum (kronen på bildet har jeg til utlån!)

I et tidligere blogginnlegg forteller jeg litt mer om konfirmantfotografering (LES DET HER)


TRYKK PÅ NAVNET MITT FOR Å TA KONTAKT :)


127 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page