top of page

[SINGEL?]


For noen uker siden skrev jeg et blogginnlegg hvor jeg ga [5 TIPS TIL BEDRE PROFILBILDER] og viste frem Sigbjørn som sto modell for meg i forbindelse med en "SINGEL- KAMPANJE".

PROFILBILDER TIL NETTBRUK

Førsteinntrykket teller og det er bare snakk om noen få sekunder før betrakteren gjør seg opp en mening på Tinder og i andre nettdating sammenhenger. Om du ønsker å bli lagt merke til, er det lurt å få hjelp til å ta noen varierte profilbilder som du kan bruke på nettet.

Tidligere denne uken møtte jeg Inge. Han er singel og ønsket seg nye profilbilder nettopp til nettbruk. Han er sporty og liker å sykle, så da var det helt naturlig å ta med sykkel og treningstøy på noen av bildene. Jeg veileder alltid i forkant av en fotografering, både i forhold til valg av antrekk og lokasjon :)

Her kan du se et lite utvalg av bildene til Inge.Hvis du ønsker å booke tid for å få tatt noen nye profilbilder, kan du trykke på navnet mitt for å sende meg en mail - eller ring: 952 67 960


517 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page