top of page

[MERIT AWARD]


Jeg har så vidt landet etter at jeg mottok en bronsemedalje i Landskonkurransen 2017, i regi av Norges Fotografforbund, i slutten av mars. I tillegg fikk jeg to bilder til antatt i den samme konkurransen hvor man totalt kan sende inn 4 bilder. Antatt betyr at bildene har fått en vurdering i poeng mellom 70 og 79 av 100 mulige. Stolt og ydmyk har jeg tenkt at spenningen er over for denne gang og at det bare er å forberede seg til nye konkurranser som kommer utover året.


Bronsemedalje i Landskonkurransen 2017 - Norges Fotografforbund


Bronsemedalge 2017 -  Landskonkurransen Norges Fotografforbund

SOM LYN FRA KLAR HIMMEL!

På tirsdag satte jeg nesten kaffen i halsen, da jeg helt ut av det blå fikk vite at jeg har fått en utmerkelse i Europeisk sammenheng! Lille meg! For en god stund siden leverte jeg bilder til den Europeiske konkurransen - "FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2017" for aller første gang. Jeg ble veldig overrasket og ikke minst hoppende glad når jeg kom videre til 2. runde. Finalistene ble kunngjort og jeg var ikke en av de. Jeg er lite bevandret i disse kretser og trodde da at det toget hadde gått - for denne gang ;) Men i går fikk jeg altså beskjeden om at jeg hadde fått en "MERIT AWARD"

Dette betyr at jeg står på listen over profesjonelle fotografer i Europa som har mottatt en utmerkelse innen kategorien "Portrett".


2017 ER MITT ÅR!

Jeg er så utrolig glad og takknemlig for de utmerkelsene og tilliten jeg har fått hittil i år!

Januar 2017:

Jeg ble tatt ut på Landslaget til Norges Fotografforbund, hvor jeg har representert Norge i verdensmesterskapet WPC - World Photographic Cup sammen med 16 andre profesjonelle fotografer i Norge. Vi i lille Norge kom sammenlagt på 4. plass - i hele verden!

Februar 2017: Jeg kom videre til 2. runde med mine bilder i "FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2017"

Mars 2017:

Landskonkurransen i regi av Norges Fotografforbund:

1 bronsemedalje og 2 antatte bilder (godkjente i form av poengsum over 70 av 100 mulige poeng)

April 2017:

Om du skulle ha interesse av å se priser og utmerkelser jeg har mottatt tidligere år, finner du de HER


245 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page