top of page

[MÅNEKLART]


For noen uker siden tok Anne kontakt med meg; hun trengte nye bilder til nettsiden sin!

Det er viktig med gode bilder når du skal markedsføre deg på nett og i den forbindelse er det også viktig å ta hensyn til formatet man skal bruke bildene i. De fleste nettsider i dag bruker et smalt og bredt format og mange opplever at bilder de ønsker å bruke, ikke egner seg fordi man må "kutte for mye" for å tilpasse bildet. En annen ting som er viktig å tenke på er plass til evt. tekst. Disse tingene er noe vi snakker om i forkant av fotograferingen, så jeg kan ta hensyn til dette underveis.

Anne har lang og bred erfaring med markedsføring og ønsker gjennom sitt eget firma, Måneklart, å hjelpe andre med nettopp markedsføring. Du kan lese mer om Anne HER

Vi tok bilder både ute og inne, og valgte bevisst å gi bildene et litt personlig og avslappet preg. Anne er glad i rødt og dette ble naturlig nok et innslag i noen av bildene :)


Takk for en artig fotografering, Anne og lykke til videre med Måneklart!

Ønsker du hjelp til nye bilder til profilering av deg selv, enten du driver eget firma, trenger noen nye bilder i jobbsammenheng eller kanskje rett og slett for å synes litt bedre der ute på nettet? ;)200 visninger0 kommentarer
bottom of page