top of page

[PROFILBILDER]


Tidligere har jeg skrevet et blogginnlegg hvor jeg gir [5 TIPS TIL BEDRE PROFILBILDER]

Det er ikke til å komme i fra at man må skille seg ut i mengden om man vil bli lagt merke til. Dette gjelder på mange arenaer i livet og om man er på jakt etter en kjæreste, en samarbeidspartner eller kanskje ny jobb, er det ekstra viktig. Profilbildet kan si mye om deg. Har du uskarpe bilder, i dårlig lys, så kanskje en potensiell ny sjef kan tenke at du ikke er "så nøye på det". Eller om bildene er alt for langt unna, eller lite flatterende så vil kanskje drømme-dama/mannen fort "bla" forbi.

PROFILBILDER TIL NETTBRUK

Førsteinntrykket teller og det er bare snakk om noen få sekunder før betrakteren gjør seg opp en mening på Tinder og i andre nettdating sammenhenger. Om du ønsker å bli lagt merke til, er det lurt å få hjelp til å ta noen varierte profilbilder som du kan bruke på nettet.

Ved påsketider i 2017 møtte jeg Adrian i Oslo for å ta et variert utvalg bilder som han kan bruke i jakten på en kjæreste. Jeg veileder alltid i forkant av en fotografering, både i forhold til valg av antrekk og lokasjon sånn at vi kan skape det uttrykket som nettopp du er på jakt etter! :) Hva vet jeg, kanskje Adrian ikke lenger er singel og at disse bildene har hjulpet han å finne sin drømmepartner?

Her kan du se et lite utvalg av bildene til Adrian.

Hvis du trenger nye portrettbilder som skal brukes til LinkedIn, nettdating, jobbsøknad, sosiale medier eller CV så:186 visninger0 kommentarer
bottom of page