top of page

[4-ÅRSFOTOGRAFERING MED URBANT UTTRYKK]


Fotografering av barn ute Barnefotografering kan være så mye mer enn å sitte på en koffert i et studiomiljø eller pent oppstilt med smil til fotografen. Jeg elsker å ta bilder ute - hele året, og når jeg får i oppdrag å fotografere en 4-åring i urbane omgivelser, ja da blir jeg ekstra glad ;) For noen uker siden var jeg med Jonas og mamma'n hans en tur til by'n. Oppdraget var å ta bilder av Jonas, fange han sånn som han er - i et urbant miljø. Bildene skulle være naturlige, ikke oppstilte og bymiljøet skulle komme frem i bildene. Valget falt på Bjørvika.Jeg veileder ikke veldig mye i denne type settinger, annet enn å oppfordre til å se der og gå dit. Jeg lar barnet utforske i stor grad på egenhånd, innenfor trygge rammer. Jeg velger også ut noen konkrete steder vi går til underveis i fotograferingen, slik at vi får god variasjon i bildene.Jeg er spesielt begeistret for denne type bilder, hvor jeg kan være flue på veggen i stor grad, og fange barnets mange uttrykk fra begeistring, nysgjerrighet, oppgitthet og i dette tilfellet litt furting (digger det!) ;)Jeg tar alltid noen smilebilder også ;) Barnefotografering i urbant miljø

Jeg sørger selvfølgelig også for at det blir noen gode smilebilder av barnet;) Jeg blir gjerne med på tur med ditt barn, enten det er i byen, ved sjøen eller i skogen :) Trykk på navnet mitt for å sende meg en henvendelse.


TRYKK HER

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page