top of page

"INSIDE OUT" - Et personlig kunstprosjekt


«I wanted to talk about it.

Damn it. I wanted to scream.

I wanted to yell.

I wanted to shout about it.

But all I could was whisper "I'm fine."»

- ukjent


OM PROSJEKTET

Siden januar 2017 har jeg jobbet med et personlig og nært kunstprosjekt.

Prosjektet “INSIDE OUT” er en selvportrett-serie som handler om de følelsene som rir i oss fra tid til annen i gjennom livet. De vonde, vanskelige og ubehagelige følelsene vi undertrykker og holder for oss selv i stor grad. Følelser det er vanskelig å snakke om, eller vise - som gjør at vi beskytter oss ved å bære en maske for omverden.

Jeg går langt ut av min egen komfort sone når jeg nå skal vise frem disse bildene som, med noen få unntak, er fotografert med kun meg selv og kamera tilstede, uten tanke på at andre noen gang skal se dem. Jeg har stor tro på at det å dele sine følelser, tørre å sette ord på det vanskelige og vise seg sårbar er god terapi i seg selv om man er inne i en midlertidig krise.

Det er med skrekkblandet fryd, en god dose ydmykhet og en passe stor porsjon med stolthet jeg tidligere i år mottok beskjed om at Fotografiens Hus i Oslo ville stille ut bildene mine i en separatutstilling som varer store deler av februar til neste år. Om du vil ta deg en tur, eller motta påminnelse når datoen nærmer seg, så kan du trykke her for å komme til arrangementet på Facebook :)


UTSTILLINGEN:

"INSIDE OUT" (salgsutstilling)

1. - 25. februar 2018

Vernissage TORSDAG 1. februar kl. 18.00

Galleriet er åpent tirsdag - fredag kl. 10.00 - 16.00

Lørdag og søndag kl. 12.00 - 16.00

GRATIS inngang!

DU er hjertelig velkommen!


187 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page