top of page

[7 TIPS TIL FAMILIEFOTOGRAFERINGEN]


Familiefotografering - en hyggelig aktivitet for små og store. Uansett årstid!

Familiefotografering er så mye mer enn å stille opp på rekke og rad, i finkjole og dress. Hos meg kan familiefotografering også være noe helt annet. Veldig mange av mine familiefotograferinger er utendørs hvor fokuset er på å være sammen, som familie. Jeg henger med og dokumenterer det hele og gir litt regi underveis ;)


Familiefotografering ute om høsten

7 tips til aktiviteter på familiefotograferingen:

* Tur på stranden for å samle skjell og kaste steiner i vannet

* Tur i skogen for å plukke blader om høsten eller årets første hvitveis. * Piknik i parken

* Skøytetur

* Aketur

* Båltur med pølsegrilling

* Båttur

Jeg blir gjerne med på lasset og er ikke redd for en utfordring;)


Familiefotografering ute om vinteren

Jeg vet om mange fine lokasjoner for de forskjellige aktivitetene, på de forskjellige årstidene, og idémyldrer gjerne frem den perfekte lokasjonen og årstiden for akkurat deg og din familie!

Det er mange som kontakter meg fordi de ønsker familiebilder av denne typen - løse og ledige og ikke oppstilt. Naturen er en fantastisk arena hvor vi oppnår nettopp dette med løst og ledig, uformelt og lekent.


Familiefotografering ute om vinteren

Familiefotografering med små barn kan være krevende, både for foreldre og barn, men også for fotografen. Ved å legge fotograferingen til naturen og gjerne kombinere den med en aktivitet som barna liker, er sjansen mye større for at fotograferingen går på skinner. Selv om fotograferingen skal være løs og ledig, tar jeg i tillegg alltid noen oppstilte bilder så det blir en fin kombinasjon av dokumentariske bilder og bilder hvor alle "er med".

Mange velger å vente til våren med familiefotografering, men vinteren er en ypperlig anledning til å ta med familien ut på en aktivitetsdag. Bilder fra denne type fotografering egner seg veldig godt i album og kan være til glede for både store og små i mange år. Hva liker dere å gjøre sammen som familie? Skriv gjerne i kommentarfeltet under :)


Send meg en mail :)


191 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page