top of page

GODT NYTT ÅR!


Velkommen 2018 - du og jeg skal bli gode venner - jeg kjenner det på meg ;)

Selv om vi står på terskelen til et helt nytt og ubrukt år, må vi ikke glemme det som har vært! 2017 var et usedvanlig innholdsrikt år for min del, på godt og vondt. Den aller første uken ble det slutt med min kjære igjennom 6 år og sorgen tynget. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe! Når livet butter i mot har jeg en tendens til å flykte inn i kunsten, denne gangen var intet unntak. Resultatet av første kvartals sorg, ble en utstilling som ser dagens lys 1. februar klokken 18.00 i Fotografiens Hus i Rådhusgata i Oslo. Du finner Facebook-arrangementet HER og er hjertelig velkommen om du skulle finne dette det minste interessant. Utstillingen henger oppe til 25. februar. Du kan lese mer om prosjektet her: "INSIDE OUT"

Happy ending!

Etter noen måneder fant vi tilbake til hverandre igjen og reiste på tidenes sommerferie som ryggsekkturister fra sør til nord i Vietnam.


Sommerferien i fjor gikk til Vietnam :)

En bok blir født!

Men det var ikke den trøblete starten på året, som satte det største preget på 2017. Dette var nemlig året hvor søsteren min og jeg fullførte et felles bokprosjekt, som vi har jobbet med i nesten 3 år(!) Henriette har skrevet det meste av innholdet og jeg har tatt bildene. I boka ønsker vi å vise hvordan man kan få pengene til å strekke lenger ved å blir mer bevisst egne vaner, holdninger og rutiner i det daglige. Med både humor og alvor forteller vi tankevekkende historier og gir mange eksempler på hvordan man med enkle grep kan spare titusenvis av kroner i året. Det har vært en lang vei fra idé til lansering av vår økonomiske «kokebok», men endelig er den her! Vi er så glad for at vi er i mål med prosjektet, og at resultatet ble akkurat slik vi har drømt om. Boka lanseres i januar 2018, men allerede nå er boka tilgjengelig i utvalgte nettbutikker. Du får kjøpt boka blant annet her på Haugenbok.no

Også var det kundene mine da!

Jeg kan ikke tenke tilbake til 2017 uten å nevne kundene mine, og den gleden det gir meg å få jobbe med mennesker slik jeg gjør hver dag! Jeg har møtt så utrolig mange flotte mennesker i året som har gått og føler på stor takknemlighet for at jeg kan fortsette med det jeg liker aller best også i 2018. Tusen takk til alle dere som gir meg tilliten i form av å få lov til å fotografere dere, eller de dere har kjær. Takk til bedrifter som kommer igjen og igjen for å få bilder av sine ansatte og arrangementer, takk til de av dere som slipper meg helt inn på dere en av de største dagene i livet og takk til alle dere som støtter og heier på meg. Uten dere hadde det ikke vært noen Fotograf Beate Willumsen! Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt og spennende år, og kjenner jeg er spent på alle de fine menneskene jeg skal få bli kjent med i tiden som ligger foran oss! Kanskje en av de er deg? :) Jeg ønsker det et riktig godt nytt år!

Klem fra Beate


54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page