top of page

Fotokurs vinter/vår 2018


I begynnelsen av året pleier jeg å sette opp fotokurskalender for første halvår, og i år er intet unntak :)


Fotokurs i naturen - Utendørs Workshop hos Fotograf Beate Willumsen

Jeg har satt opp 3 forskjellige kurs denne senvinteren/våren 2018

HVEM PASSER KURSENE FOR? Kursene passer for deg som har foto som hobby og ønsker å komme deg vekk fra automatiske innstillinger. Du ønsker å lære deg de grunnleggende prinsippene, slik at du kan ta mer kreative bilder. Du ønsker også å lære hvordan du kan jobbe med bildene i etterkant slik at du kan løfte de til nye høyder. Du har et kamera med mulighet for manuelle innstillinger og en pc/mac med Lightroom og/eller Photoshop

Det er begrenset med plasser på alle kursene da jeg er opptatt av å ha tid til hver enkelt som kommer.

Alle kursene er for deg med liten eller middels erfaring, eller som bare ønsker en oppfriskning om kamera har ligget litt lenge i skuffen.


Du lærer om innstillinger som ISO, blender og lukker og hvordan disse spiller sammen. Vi er også innom tema som hvitbalanse, lys og komposisjon. Etter grunnkurset er du rustet for å skape mer kreative bilder hvor du har kontroll over kamera.

Vi tar med oss kunnskapen fra grunnkurset ut i naturen. Her skal vi jobbe med å "se" motiver, tolke lyset, øve på komposisjoner og til slutt leke litt kreativt når mørket faller på.

I det siste kurset skal vi laste bildene vi har tatt inn i Lightroom og Photoshop, jeg skal vise hvordan man med enkle grep og liten tidsbruk kan løfte bildene mange hakk.Vi skal også snakke om organisering av bilder og hva man må tenke på om man skal printe de.

Trykk her for å se hele kurskalenderen med datoer og ledige plasser:


Kurskalender 1. halvår - Fotograf Beate Willumsen

Bli med da vel! :)

Hilsen Beate


44 visninger0 kommentarer
bottom of page