top of page

SØSKENFOTOGRAFERING


SØSKENFOTOGRAFERING

Når vi snakker om søskenfotografering, så ser mange for seg småsøsken og typisk i et miljø som studio. Søskenfotografering er så mye mer enn det. Jeg har hatt søskenfotografering med mange store søsken de siste årene. Det kan være familien ønsker å forevige søsknene før den eldste flytter hjemmefra, reiser for å studere eller liknende.


Søskenfotografering utendørs


Søskenfotografering utendørs


Søskenfotografering utendørs

EN HØSTMORGEN

En tidlig høstmorgen i 2017 var jeg så heldig å få møte Karl, Johan og Martin til søskenfotografering. Vi møttes før skolen og like etter at solen hadde stått opp på Dikemark i Asker. På tross av at det var relativt kald var disse 3 brødrene en fryd å være sammen med. Mens pappa reise avgårde for å gjøre andre ting, beveget vi oss rundt på området for å ta bilder med forskjellig uttrykk. Det ble raskt tydelig for meg hvilken kjærlighet de to eldste hadde for lillebroren sin, og som mamma til gutter, smeltet jeg fullstendig.


Søskenfotografering utendørs


Søskenfotografering utendørs

BILDER TIL VEGGEN

Det kan være fint å kombinere bilder av hver og en i tillegg til gruppebilde når man skal ha bildene opp på veggen. I løpet av fotograferingen tar jeg også portretter av hver enkelt og kommer med forslag til sammensettinger i etterkant.


Portrettfotografering ute


Portrettfotografering ute


Portrettfotografering ute


Portrettfotografering ute


Portrettfotografering ute


Portrettfotografering ute

NÅR PASSER DET Å TA SØSKENBILDER?

Det er ikke for sent å ta søskenbilder, selv om barna er store, eller som i dette tilfellet hvor storebror er voksen. Husk å benytte anledningen når de fortsatt er mer eller mindre samlet og ikke har fløyet hver sin vei :)


Søskenfotografering utendørs


Klikk her om du ønsker å sende meg en mail


Klikk her for å sende meg en mail

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page