top of page

SENIORFOTOGRAFERING


SENIORFOTOGRAFERING

Seniorfotografering, eller pensjonistfotografering som Harriet, den ene halvdelen av disse fine 2, valgte å kalle det etter at de var hos meg (litt motvillig) for et par år siden! I etterkant av fotograferingen skrev hun dette på Facebooksiden min:

Harriet: "Det var en morsom og hyggelig dag med pensjonistfotografering! Takk, Beate!"


Det var datteren deres, Gry som hadde valgt å gi de fotografering i gave. Tenk for en fantastisk gave å gi til noen som har alt. For det har vi jo stort sett i dag, så fort vi har passert etableringsfasen. Da har de fleste av oss stort sett alt vi trenger. Voksne folk i 60-70 årsalderen trenger som regel ikke nok et fat eller nye vinglass. Det å få en fotografering i gave er så mye mer enn bare en fotografering. Det er også en gave til den som gir, som da får mulighet til eie flotte bilder av de kjære. Jeg er også opptatt av at fotografering hos meg skal være en positiv og annerledes opplevelse, langt utover det å bli tatt bilder av.


Etter fotograferingen med Magne og Harriet, la jeg ut ett av bildene på Facebook og det var mange som engasjerte seg i positiv forstand. Dette var responsen fra Magne:

Magne: "Makan til respons på et bilde av to eldre mennesker er for meg helt uvirkelig, men det kan ikke bety annet enn at du er en strålende fotograf. Vi var bare tilstede og koste oss sammen med deg. Vi sier nå tusen takk til alle som har vært innom siden din i denne sammenheng. Alt har vært kjempegøy fra start til slutt."

Er det ikke herlig?! <3

MANGE, MANGE ÅR SIDEN SIST!

Det er ofte sånn at den eldre generasjonen synes det er tullete å skulle gå til fotografen i voksen alder (tro meg, jeg har møtt flere som har nevnt dette) "Det er vel ingen som ønsker seg bilder av noen når de er blitt så "voksne"!", kan de si. Jo, jeg kan love deg at det er det! Ofte hører jeg at voksne og godt voksne si: " Vi har ikke tatt bilder sammen siden bryllupet, vi" Og bryllupet, det kan være både 10, 20, 30 og 40 år siden!

GIFT I 70 ÅR - SLÅ DEN 'A!

For noen år siden "trengte jeg meg på" og ba om å få fotografere dette paret. Jeg har visst hvem de er hele livet, selv om jeg ikke har kjent de godt personlig. På dette tidspunktet var mannen på pleiehjem og begge begynte å dra godt på årene. Når de i tillegg kunne skilte med 70 år som ektepar i 2014, når disse bildene ble tatt, ja da kriblet det ekstra i fingrene mine for å ta noen flotte bilder av de 2 sammen - før det var for sent. Og det er fint å tenke på at jeg faktisk rakk det. Denne mannen lever ikke lenger, men minnene om disse to og deres livslange kjærlighet vil bestå og jeg er stolt over å ha fanget disse øyeblikkene av tiden.


70 års ekteskap


Ektepar gjennom 70 år!

EN GAVE FOR LIVET, OG DE I DET!

Fotografering i gave passer til alle; både enslige og par, i bryllupsgave, bursdagsgave, sølvbryllupsgave eller hva med en gave til deg selv og familien til jul? Dette er også en gave det er enkelt å spleise på, og man slipper å farte rundt for å finne eller hente den! Hos meg kan du enkelt BESTILLE GAVEKORT til ønsket beløp og innhold.


Ta kontakt


Send meg en mail

63 visninger0 kommentarer
bottom of page