top of page

Nettkurs - lær å fotografere i ferien!Nettkurs i fotografering - Grunnkurs - Lær deg komposisjon

BILDE: Lær deg komposisjon

Jeg vet det er mange der ute som ønsker å lære seg å ta bedre bilder med kamera sitt! Og hva er vel ikke et bedre tidspunkt enn å ta ferien til hjelp, til å øve på det? Kanskje du er en av de som vil lære deg å komme vekk fra de automatiske innstillingene og boltre deg i kreativ utfoldelse ved å ta over kontrollen på kamera, som til nå har hatt kontrollen over deg...? ;)


Fotografering med manuelle innstillinger

BILDE: Lær deg hvordan du kan få den nydelige uskarpe forgrunnen og bakgrunnen.

De siste 6 årene har jeg holdt grunnkurs i foto hver vår. På grunnkurset underviser jeg i de grunnleggende prinsippene rundt fotografering og hvordan de manuelle innstillingene fungerer og gir deg mange nye muligheter til å skape kreative bilder! Det er nemlig først når du kommer vekk fra den grønne knappen (automatiske innstillinger) at du virkelig kan bevege deg i retningen av å få til de bildene du ønsker. Det er etterhvert mange som har deltatt på kurs hos meg, men jeg har også fått henvendelser jevnt og trutt fra folk som ikke har mulighet til å reise dit jeg er for å komme på kurs, så nå har jeg laget grunnkurset mitt om til et nettkurs!


Lær å fotografere med lang lukkertid

BILDE: Lær deg hvordan du kan ta kreative bilder hvor lyset blir til striper i bildet ditt

Fordelen med nettkurset er at du kan ta det hvor du vil, når du vil og så mange ganger du vil i løpet av ett år! I kurset har jeg lagt lyd på alle modulene, så hvis du liker å lytte mer enn du liker å lese, så kan du lene deg tilbake med lukkede øyne. Du kan også laste ned lydfilene, så du kan høre på kurset mens du for eksempel sitter på bussen eller går tur.


Lær å fotografere med lang lukkertid

BILDE: Lær deg hvordan du kan lage bilder hvor vannet ser ut som fløyel.

Synes du det høres fristende ut å lære å fotografere i ditt eget tempo, fra din egen stue, fra hytta eller kanskje på ferie i utlandet? Du kan lese mer om kurset og prøve de første modulene helt GRATIS ved å trykke på NETTKURS under her:

 

 

Sees vi på innsiden?

Hilsen Beate :)

93 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page