LIVSSTILFOTOGRAFERING


Livsstilfotografering utendørs

Livsstil betyr "måten vi lever på" og er nettopp det som fanges av fotografen under livsstilfotografering. Les mer om livsstilfotografering HER

Denne familien inviterte meg ut på tur i skogen, rett i nabolaget der de bor, tidligere i sommer. Det å få lov å være med familier på tur, hvor barna får utfolde seg mer eller mindre fritt, er en fin opplevelse. I dette tilfellet skulle det også tas ettårsbilder av minstemann.

På skogstur

På denne lille turen i skogen delte vi opplevelser som å brenne seg på brennesle, se ekorn som klatret i rekordfart opp et tre, bollespising, balansering på tømmerstokk, fanging av edderkopp, kasting av pinner i vannet og sist men ikke minst så fant en av guttene en stor klynge med froskeegg :) Heldige meg som fikk dele disse opplevelsene med denne familien :)

Takk for turen!







Kanskje det er deg og din familie jeg skal være med neste gang?



#Livsstilfotografering #Familiefotografering #Ettårsfotografering

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen