top of page

FOTOPRODUKTER


Du har vært hos fotografen med familien eller kanskje barna dine. Bildene ligger klare i visningsgalleriet og du har plukket ut dine favoritter - hva nå?

Bilder til veggen

Bare det å se bildet som en liten papirkopi gjør mye med bildet, kontra å se det på en skjerm, og det å få bildene opp på veggen gir en helt spesiell følelse. Det finnes utallige måter å "få bildet opp på veggen" på. Jeg tilbyr alle mine kunder gratis visningstime i etterkant av fotograferingen, da går vi igjennom de forskjellige produktene som egner seg til vegg eller bokhylle. Noen har klare formeninger om hva de ønsker, men de aller fleste er usikre når det kommer til valg av ramme, med eller uten passe partout, bilder på MDF, aluminium, akryl, lerret osv. For ikke å snakke om når man nærmer seg en beslutning på type medium, så kommer spørsmålet: Hvilken størrelse burde vi velge?

Se oversikt over produkter her Prisliste 2018

Alle disse spørmålene besvarer jeg og hjelper dere med på visningstimen. Jeg tilbyr også å lage en fotomontasje av deres egen vegg, så kan dere se hvordan bildet tar seg ut i hjemmet deres, og ikke minst gjør dette det mye enklere å se for seg riktig valg av størrelse.


Innrammet bilde

Bilder i album eller bildeboks

Dette er et supert alternativ til bilder på veggen. I bildeboksen ligger bildene løst, montert på en stiv bakplate slik at de kan settes opp på bildelist eller i hylle. Esken de kommer i er så lekker at den egner seg som pynt på bordet. Bildene blir da lett tilgjengelig for besøkende som er interessert i å se ;) Man kan også velge å få bildene laminert slik at de får en beskyttende "folie" over bildet, eller man kan få bildene med ferdig passe partout i hvit eller svart. I tillegg selger jeg rammer som passer til bildene i bildeboksene, så det er enkelt å få de opp på veggen hvis det er ønskelig. Noen bruker også bildene i esken som gaver ved å bestille rammer som passer til. Det er mulig å etterfylle bilder i esken :)


Brettealbum

Dette er et nydelig lite "trekkspillalbum" som man kan brette ut og sette på en hylle eller skjenk. Det er bilder på begge sider, så man kan variere hvilken side som skal synes. Albumet er en super gave til besteforeldre. Man kan velge flere størrelser og antall bilder i tillegg til en rekke farger på omslaget og esken.

Har du planer om å få bildene ut av harddisken og inn i album eller opp på veggen?

Eller har du kanskje ikke tatt familiebildene, eller bildene av barna ennå?

Gjør noe med begge deler ;)

Ha en fin dag!


Trykk på navnet mitt for å sende meg en mail

59 visninger0 kommentarer
bottom of page