top of page

JUBILEUM - 6 ÅR!


På denne dagen, for 6 år siden, hadde jeg min aller første arbeidsdag i min egen lille bedrift. Jeg hadde hoppet av min 16 år lange karriere i ett av Norges største telecomselskap, og satte kursen mot det ukjente. Jeg skulle leve av å male og fotografere. Det er klart det var mange rundt meg som var bekymret på mine vegne, hvordan kunne jeg, som var alene med ansvar for hus og barn, ta denne vågale beslutningen - uten en krystallklar plan...

Joda, jeg hadde en plan! Planen var å leve av dette som ga meg så mye glede og energi - PUNKTUM!

Torsdag 3. januar 2013. Jeg hadde rigget meg til med kontor i stuen, klar for min nye hverdag. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg puslet med, men jeg husker godt at mitt aller første oppdrag, som selvstendig næringsdrivende, kom akkurat denne dagen. De ringte fra Bohus og ville ha meg med på å ta bilder til årets julekatalog! WOW - for en pangstart! :D I det jeg rundet av mitt første år som fotograf, kom årets julemagasin fra Bohus i posten og der på forsiden - mitt bilde. For et kikk!


På tross av kikk og glede, kan jeg ikke unngå å kjenne på tristhet når jeg ser denne forsiden. Ina, her i min røde ballkjole, gikk bort så alt for tidlig høsten 2017. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt, på tross av den korte tiden jeg tilbrakte sammen med henne. <3

Nå etter 6 år, er det så befriende å se at planen min virket! Ikke det at det har vært en enkel reise, uten humper og hindringer, men den virket! På mange måter er jeg glad for at min første arbeidsdag i mitt eget lille firma startet på nettopp denne tiden av året, på en av årets aller første dager. Jeg feirer litt ekstra hver gang vi begynner på et nytt år, og ser for meg at jeg kommer til å gjøre det i mange år til!

GODT NYTT ÅR!


Hilsen Beate

411 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page