FRUKTFAT?

Oppdatert: jan. 14


Fruktfat, blomsterbukett, bukett... typiske ord brukt om vakre kvinner :)

Det å ta gruppebilder, trenger ikke være oppstilt på rekke og rad, med stive ben og armer. Nei, det er så mye, mye mer enn det, om man tillater seg å være litt leken. Denne flotte buketten med damer var hos meg i sommer. Oppdraget var; glade og freshe gruppebilder. Jeg synes vi traff :D


Vi tok både gruppebilder og portretter av alle 4 og beveget oss rundt på noen av de fine plassene som finnes i Sandvika sentrum.


Det ble mye latter og moro, med skifting i en trapp og variasjoner i bruk av skjerf, hatter, vesker og andre rekvisitter som gikk på rundgang. Alt for å sette en ekstra liten spiss på bildene.

Jeg gir alltid råd i forkant og underveis i fotograferingen i forhold til hva som fungerer sammen og ikke, hvilke elementer som bør byttes på eller noe så enkelt som plasseringen av alle på bildet.

Det blir som regel tid til portretter av alle i tillegg til gruppebildene i løpet av en fotografering om dere ikke er flere enn 4-5 stykker. Er dere mange, så bør det bestilles dobbelttime for å sikre at det ikke blir bare stress, men moro :)


Uansett om man er samarbeidspartnere, venninner eller familie, så er det å gjøre fotografering sammen en morsom affære og bildene vil være et hyggelig minne å ta med seg videre i livet.

Ta kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å bestille time til din egen fotografering

Hilsen Beate:)


Visste du at jeg utsteder gavekort til alle mulig anledninger, og beløp?

Klikk på bildet for å lese mer:


#Utefotografering #gruppebilde #Venninnefotografering

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

COPYRIGHT © FOTOGRAF BEATE WILLUMSEN 2021

Telefon: 952 67 960  - E-POST: beate@mittkreativegen.no  

MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

ORGANISASJONSNUMMER: 971 246 790

 

©Copyright Beate Willumsen