top of page

Vårkonfirmant i skarpt sollys


Våren er i anmars og vårkonfirmantene kommer snart i flokk og følge - jeg gleder meg :)

Ett av de spørsmålene jeg ofte får i forkant av fotograferingen handler om været, men stort sett dreier det seg om: "Hva gjør vi hvis det regner?"

Regn er ingen hindring for meg, jeg fotograferer gjerne ute i regnvær. Det kan være kult å bruke paraplyer som rekvisitter. Når det kommer til sol derimot, synes jeg i mange sammenhenger det er adskillig mer utfordrende enn regnvær. Solen skaper skarpe skygger og bidrar til mysende øyne. Det er store kontraster mellom lys og skygge som gjør det utfordrende å få med detaljer i de mørke partiene, samtidig som man skal ha med detaljer i de lyse partiene på bildene. Denne jenta var hos meg til konfirmantfotografering for en god stund siden og solen skinte fra skyfri himmel på dagen vår. I stedet for å bare rømme inn i skyggen, valgte vi å spille på lag med sola og fotograferte i mer "fashion" stil med solbriller og skarpe skygger.


Konfirmantfotografering ute i Drøbak


Konfirmantfotografering med Fotograf Beate Willumsen


Badeparken i Drøbak med Fotograf Beate Willumsen


Badeparken i Drøbak med Fotograf Beate Willumsen - Konfirmantfotografering


Konfirmantfotografering i Badeparken i Drøbak med Fotograf Beate Willumsen
Konfirmantfotografering i Badeparken i Drøbak med Fotograf Beate Willumsen


Konfirmantfotografering i Badeparken i Drøbak med Fotograf Beate Willumsen


Konfirmantfotografering i Badeparken i Drøbak med Fotograf Beate Willumsen

Har du en konfirmant i 2019, som du ønsker bilder av? Jeg anbefaler deg å booke fotografering 8-10 uker i forveien om du ønsker deg en konkret uke.

Trykk på navnet mitt for å sende meg en e-post eller les mer om konfirmantfotografering HER:)


Hilsen Beate


31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page