Familiebilder ute
top of page

Familiebilder ute

Jeg elsker å følge familier på tur med kamera! 💛


Når jeg møter familier med små barn for fotografering utendørs, får vi de mest naturlige og ekte bildene synes jeg. Jeg lar alltid barna holde på litt før vi begynner selve fotograferingen, da får jeg tid til å observere og barna får blitt litt trygge.


Underveis i fotograferingen gir jeg de instruksene som er nødvendig, men bruker også mye tid på å fange de bevegelsene som skjer helt av seg selv. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være på barnas premisser så langt det lar seg gjøre og bruker alle de triksene jeg har i boka - om det er behov for det. Tvang er ikke ett av de ;)


Denne fine familien møtte jeg for familiefotografering ved Østensjøvannet i Oslo, rett før sommerferien. Jeg skulle fotografere med mål om å få noen fine søskenbilder og familiebilder, det ble også tid til noen portretter og andre sammensettinger. Vi møttes tidlig på morgenen. Østensjøvannet er et populært turområde, så ved å møtes tidlig unngikk vi også mye venting på at andre turgåere skulle passere. Jeg er godt kjent i Oslo og Viken og tester stadig ut nye fotolokasjoner for familie- og barnefotograferinger. Hvis du ønsker å bestille fotografering til din familie hjelper jeg deg med å finne en lokasjon som passer akkurat for dere og det uttrykket dere ønsker på bildene deres 📷






Har du lyst til å ta med familien på tur sammen med meg? Klikk på bildet av meg om du vil sende meg en forespørsel :)



86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page